Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-21-2010, 06:21 PM
rhodamorgan rhodamorgan is offline
Member
 
Join Date: Sep 2010
Location: Brooklyn, NYC
Posts: 1
Default Opening a pro-tools HD session on a windows Pro-Tools LE M-powered system

I recorded vocals at a studio and they gave me the pro tools session file. I opened it up on my Pro Tools 8.0.3 running on Windows 7 but the vocals will not play. The instrumental track plays fine. I am using an M box 2 mini. I'm sure it is something really simple but I have spent hours trying everything. If anyone knows what I am doing wrong...please help me!!!! Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-21-2010, 06:31 PM
spkguitar's Avatar
spkguitar spkguitar is offline
Member
 
Join Date: Apr 2003
Location: Pittsburgh
Posts: 18,161
Default Re: Opening a pro-tools HD session on a windows Pro-Tools LE M-powered system

Check your I/O, and check the output of the track(s) that you are having trouble monitoring. Also check to see if there are any aux tracks being bussed to and check the outputs there.
__________________
My Website: Pro Tools "Newbie" Help

Studio rig: Gigabyte GA-EX58-UD3R, Intel i7 920, 6GB Patriot DDR3, NVidia 8600GS, LG GGW-H20L BD-RE, Sony CRX195E1 CD-RW, 2x WD Caviar black 640GB (os swap), 1x WD caviar 320GB (sessions), 1x Maxtor 120GB (sessions), 1x Seagate 1TB (samples/loops), Profire2626, Command8, PT12 on OSX

Mobile Rig: 2015 MacBook Pro Retina, Apollo Twin, PT12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro tools 8 LE file not opening in m-powered sarangetti Pro Tools M-Powered (Win) 1 07-26-2011 03:44 PM
Pro tools m powered 7 not opening! joshmarx6 Pro Tools M-Powered (Win) 5 09-01-2010 02:35 PM
My computer freezes when opening Pro Tools 7 M-powered. Ageless84 Pro Tools M-Powered (Win) 0 05-12-2010 01:27 PM
Pro Tools 8 M-Powered Not opening!! famous Pro Tools M-Powered (Win) 0 03-01-2009 06:54 PM
Opening Old Cubase LE Tracks into New M-Powered Pro Tools? AlohaMoto Pro Tools M-Powered (Win) 2 05-04-2007 12:46 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com