Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-24-2007, 05:46 AM
Jeff Knowler Jeff Knowler is offline
Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 8
Default ProTools LE/Waves question

Hi


Can anyone help?


When using the Time Compression/Expansion tool with Waves Time Shifter, I keep getting the following error when processing mono audio tracks:

"This plug-in only processes 2 channls at a time. The current selection is not a multiple of that amount"

But Waves Time Shifter does exist as a mono plug-in, so how can I get Tools to use the mono plug-in rather than the stereo one? Only one option for Waves Time shifter comes up in the preferences pane, and does not specify whether it is using mono or stereo.

Any help appreciated. At the moment I am using a 'dummy' track underneath the mono one and grouping them together, which is a workaround, but not particularly elegant.

Jeff
Reply With Quote
  #2  
Old 11-24-2007, 10:37 AM
globaleric globaleric is online now
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Switzerland
Posts: 372
Default Re: ProTools LE/Waves question

You might want to try asking the same over at the Waves forum.
__________________
Mac Mini 2018, i7 3.2 GHz, 32G RAM, 1TB SSD
Mojave 10.14.6, PT 2019.12, Waves and Massey plugins
Presonus Quantum, MC Transport, Avid Control, Tascam HS-P82 Field Recorder
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Waves 7 with Protools 7.1 Reb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 12-12-2009 06:23 AM
Waves API problem in Protools 7.4 pablotec Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 11-08-2007 10:30 PM
Protools 7.1 and Waves 5.0 Rondomidi 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 03-27-2007 11:19 AM
protools 6.9 / waves 4 question. gomi Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 05-18-2005 03:01 PM
OS X/Protools 6.01/Waves 4.0 not finding Waves Plug-Ins flashbak 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 08-11-2003 08:02 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:11 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com