Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-28-2019, 11:12 PM
ozzlvlosis ozzlvlosis is offline
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Bethpage, NY
Posts: 46
Default Trim tool not triming

I select the trim tool, trim a clip and all it does is highlight to that point. Nothing gets trimmed

Any help would be greatly appreciated
Attached Images
File Type: jpg 20191129_010910.jpg (67.1 KB, 0 views)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Trim Tool Omar08 Pro Tools 10 4 09-08-2014 05:32 AM
Problems with Grabber Tool & Trim Tool S133 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-05-2008 11:19 PM
trim tool on 7.4.2 ? dendee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-18-2008 10:40 PM
TC/E Trim Tool Mike62858 Pro Tools M-Powered (Win) 0 08-12-2007 06:38 AM
Trim Tool Bug poly915 Pro Tools TDM Systems (Mac) 12 08-08-2007 05:07 PM


All times are GMT -7. The time now is 01:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com