Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-25-2007, 04:40 PM
soopercaptain soopercaptain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default easy question - playback audio thru 002

hi, i'm new here and sorry if i'm asking the same question that's been asked so many times.

i did search first so i did try.

but i was wondering, isn't there a way to play back audio from say itunes, through the 002 in standalone mode with the firewire cable to my monitors?

i've forgotten how to do this and i think its very easy.

please help.

thanks

i'm on a macbook pro w/ PT LE 7.3.1 update
Reply With Quote
  #2  
Old 02-25-2007, 05:06 PM
soopercaptain soopercaptain is offline
Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 4
Default Re: easy question - playback audio thru 002

sorry, i figured it out, but its not very loud.

any ideas on how to configure the sound?

thanks in advance.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-26-2007, 05:24 AM
globaleric globaleric is offline
Member
 
Join Date: Dec 2005
Location: Switzerland
Posts: 372
Default Re: easy question - playback audio thru 002

There shouldn't be a volume difference between PT and other applications via the core audio driver.
Your iTunes volume control maybe...?
__________________
Mac Mini 2018, i7 3.2 GHz, 32G RAM, 1TB SSD
Mojave 10.14.6, PT 2019.12, Waves and Massey plugins
Presonus Quantum, MC Transport, Avid Control, Tascam HS-P82 Field Recorder
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Playback issue... something easy?! HELP! andy1908 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-27-2008 06:00 PM
Preference question: Hearing audio during playback audio[LAB] 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 08-15-2007 08:23 AM
easy question re. playback settings njdevils420 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 01-20-2007 10:45 AM
easy question, playback- need an answer asap!! jayme 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 7 01-14-2007 05:29 PM
record/playback volume...(easy one I hope) daryl eakins 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-20-2006 11:57 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com