Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > AAX Plug-ins

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-28-2013, 08:34 PM
Vincedj Vincedj is offline
Member
 
Join Date: Apr 2013
Location: Brasil
Posts: 1
Default RTAS para AAX

Haverá possibilidade de haver um warper de RTAS para AAX no futuro ou essa nova plataforma impossibilita a criaçao de um software para esta finalidade?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2013, 09:03 PM
Southsidemusic's Avatar
Southsidemusic Southsidemusic is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2011
Location: Stockholm - Sweden
Posts: 10,671
Default Re: RTAS para AAX

Quote:
Originally Posted by Vincedj View Post
Haverá possibilidade de haver um warper de RTAS para AAX no futuro ou essa nova plataforma impossibilita a criaçao de um software para esta finalidade?
Que?!
__________________
Best Regards
Christopher


South Side Music Group
WEBHOME
SOUTHSIDEPUB

#ninjakittenshatecrunchyleaves

Eagles may soar, but weasels don't get sucked into jet engines
Reply With Quote
  #3  
Old 04-28-2013, 10:57 PM
Emcha_audio's Avatar
Emcha_audio Emcha_audio is offline
Moderator
 
Join Date: May 2010
Location: Montréal, canada
Posts: 6,226
Default Re: RTAS para AAX

Ah portuguese

Quote:
Originally Posted by Vincedj View Post
Haverá possibilidade de haver um warper de RTAS para AAX no futuro ou essa nova plataforma impossibilita a criaçao de um software para esta finalidade?
Google translation:
Will there be the possibility of a warper of RTAS to AAX in future or is this new platform prevents the creation of a software for this purpose?




The wrappers are approved by Avid, at the moment it seems that Avid does not want a wrapper to be placed on the market. There was a wrapper for VST to AAX that was done, but it was pulled because the company that had done it had not gone through the proper echelons to get it approved first. So at the moment, as far as we know, it's a no, Avid is keeping quiet on this for the moment, but that could change in the future, who knows.


Google translation:
Os invólucros são aprovados pela Avid, no momento, parece que os ávidos não quer um wrapper para ser colocado no mercado. Houve um wrapper para VST de AAX que foi feito, mas foi puxado por causa da empresa que tinha feito ele não tinha ido através da correta escalões para obter a aprovação em primeiro lugar. Por isso, de momento, tanto quanto sabemos, é um não, ávido é se manter em silêncio sobre o assunto, neste momento, mas que poderia mudar no futuro, quem sabe.




I hope it didn't butcher the language too much
__________________
Manny.

#BOYCOTTTUSPRODUCTS

just not Pro tools and compatible plugins...
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crossgrade do pt 8 para o 10 rubao14bis Pro Tools Software (Win) 2 11-06-2012 03:27 PM
Crossgrade do pt 8 para o 10 rubao14bis Pro Tools 10 0 11-04-2012 07:21 AM
PC PARA DIGI 001( en español) illarod 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 01-14-2003 09:39 AM
Para el amigo OgnKog britania01 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-06-2002 12:30 AM
Para utilizar dos monitores a la vez?? sphonemus 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-05-2002 12:52 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:56 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com