Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-09-1999, 01:36 AM
3james 3james is offline
Member
 
Join Date: Aug 1999
Location: Kelowna, BC, Canada
Posts: 78
Default Pops and Clicks and other problems

Ever since I installed Pro Tools 5.0 on my G3, I've had problems with masterlistCD. I get pops an clicks during playback as well as an error saying that it cannot locate the hardware for playback. Is there a problem with DigisystemINIT 5.0 ?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pops and CLicks! is it me or 7.3? deafguy Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 03-21-2007 09:46 AM
More Clicks and Pops 1511 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-02-2004 05:40 PM
Pops & Clicks in PT 6.41 TuT Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 11-02-2004 07:57 PM
Pops & Clicks microsprint.com Digidesign Hardware & Software 4 12-29-2001 08:02 AM
2 problems: clicks/pops/ no output zeeman Digidesign Hardware & Software 0 11-13-2001 08:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:18 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com