Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Digidesign Hardware & Software

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 02-02-2001, 11:03 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default At the end of the day

I would just like to say THANKS to Protools.Inspite of all the little glitches and incompatibilities ect,I haven't had this much fun with software in a long time and Ive got them all! Cubase sonic ect.Hey guys ITS FREE.If it was DIGI'S intent to get me hooked on thier product it worked! I am shopping around for a real system now.
Thanks again PTF
Reply With Quote
  #2  
Old 02-03-2001, 04:33 AM
John H John H is offline
Member
 
Join Date: Nov 2000
Location: Northwest England
Posts: 809
Default Re: At the end of the day

I totally agree with you. The interface to cubase, logic, studio vision and cakewalk metro seem so clumsy compared with protools.

The precise way of entering midi control data either in the edit screen or with the menus is great! I don't think I'm ever gonna spend a few hundred on one of the other sequencers when I can get Protools LE and an Audio Media III card for little more than what other companies charge for a quirky interface and a total reliance on 3rd part cards for high quality audio input and output.

I like the idea of getting a complete system made by one manufacturer. Mind you that's why I use a mac as opposed to a PC or battling with my Atari ST, a load of hardware and a multitrack. I'm definately gonna get either the toolbox or the digi001 this year.
Reply With Quote
  #3  
Old 02-07-2001, 08:51 PM
pita pita is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Tokyo, Japan
Posts: 5
Default Re: At the end of the day

I agree that PT has way the best interface and greater stability over other audio apps (notably Cubase). Thanks Digi!

Now if only they'd make a Firewire Digi 001 that I could connect to my PowerBook I'd buy it tomorrow... this afternoon even.

p.
Reply With Quote
  #4  
Old 02-07-2001, 11:17 PM
52lp 52lp is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: chatham ont canada
Posts: 69
Default Re: At the end of the day

As long as you have a fire wire port on your comp,PT should work.I'm using an ADS 60 gig firewire w/PT free on my g3 B&W and it works great!It also works w/ Logic & Cubase but PRO TOOLS is so much more fun!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 12:27 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com