Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Pro Tools | S3

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-13-2015, 11:04 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default S3 and El Capitan - no go

On both 11.3.1 and 12.2, the scribble strips just turn completely yellow. No way to see the track names. Or anything else.

At least on 12.2 the meters work again.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #2  
Old 09-15-2015, 11:15 AM
Kyle Splittgerber's Avatar
Kyle Splittgerber Kyle Splittgerber is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2013
Location: CA
Posts: 307
Default Re: S3 and El Capitan - no go

We've seen this issue as well with the El Capitan beta releases. We've been investigating and hope to have a solution soon. Currently, El Capitan is not supported for this reason. Thanks.
__________________
Kyle Splittgerber
Avid Product Designer
Mountain View, CA

Last edited by Kyle Splittgerber; 09-16-2015 at 04:49 PM.
Reply With Quote
  #3  
Old 11-11-2015, 05:26 PM
MindDead's Avatar
MindDead MindDead is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 179
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Quote:
Originally Posted by Kyle Splittgerber View Post
We've seen this issue as well with the El Capitan beta releases. We've been investigating and hope to have a solution soon. Currently, El Capitan is not supported for this reason. Thanks.
This seems to be fixed in pro tools 12.3, EUCON 1.3.3 and included firmware update.
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2015, 05:59 PM
ha2dorff ha2dorff is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Bergen, Norway
Posts: 238
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Works fine here with El Capitan and 12.3
Reply With Quote
  #5  
Old 11-12-2015, 11:22 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: S3 and El Capitan - no go

So S3 on current 3.3.1 firmware, pro tools 12.3 and El cap is good to go? Scribble strips don't turn into a full block of yellow?
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #6  
Old 11-12-2015, 11:43 AM
MindDead's Avatar
MindDead MindDead is offline
Member
 
Join Date: Jun 2003
Location: Baltimore, MD
Posts: 179
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Quote:
Originally Posted by Cliffy_Boy View Post
So S3 on current 3.3.1 firmware, pro tools 12.3 and El cap is good to go? Scribble strips don't turn into a full block of yellow?
I had all those problems with El Cap, but then updated my software as I stated, and it all fixed!~
Reply With Quote
  #7  
Old 11-12-2015, 12:10 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Thanks for the info. Surprised AVID has made no mention.Now that you've checked it, they'll probably say it works!
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #8  
Old 11-12-2015, 01:45 PM
Jherring Jherring is offline
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: San jose CA
Posts: 22
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Quote:
Originally Posted by Cliffy_Boy View Post
Thanks for the info. Surprised AVID has made no mention.Now that you've checked it, they'll probably say it works!

They have mentioned this was an issue. They also mentioned it in this sticky at the top of this forum "EuControl/Workstation 3.3.2 now available!"
Reply With Quote
  #9  
Old 11-12-2015, 04:12 PM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Quote:
Originally Posted by Jherring View Post
They have mentioned this was an issue. They also mentioned it in this sticky at the top of this forum "EuControl/Workstation 3.3.2 now available!"
They just released 3.3.2 yesterday! Didn't see it until your post. I suffered the issue on my secondary machine and haven't upgraded to El Cap yet because of it. in the PT 12.3 ready I saw no mention of it fixing the scribble strips.
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
  #10  
Old 11-16-2015, 07:27 AM
Cliffy_Boy's Avatar
Cliffy_Boy Cliffy_Boy is online now
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: Montréal, Québec
Posts: 5,088
Default Re: S3 and El Capitan - no go

Confirmed the issue is fixed.

How do I change the thread title?
__________________
Cliff Stendel
-iMac 5K 32g
-PT12. HDX
-HD I/O 8x8x8. -HD Omni -Avid S3


-API 2500 -API 5500 -UA 2-1176 -UA 2-610
-Neve 1073, Chandler LTD-1 -Eventide H8000FW -Lexicon PCM96
-Bricasti M7. -Joe Meek channel.


-Waves Mercury, Flux all, Softube All, Plugin Alliance all, McDSP all, Sonnox All, MH production, Wave Arts,a bunch more
-Moog Voyager XL, Nord Piano, Hartmann Neuron, ARP Axxe, Gibson Les Paul, Mesa Boogie Roadster, Kemper, Taylor T5 and T5-12
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem With 11R, PT 12 & El Capitan donebylee Eleven Rack 18 10-30-2015 02:04 PM
PT12 and El Capitan Cliffy_Boy Pro Tools 12 64 10-26-2015 07:12 AM
El Capitan mastertstudio Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac) 21 10-25-2015 03:55 PM
C400 with OSX El Capitan GM jesush1234 FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 1 09-11-2015 02:40 PM
El Capitan beta beware! clausiii Pro Tools 12 1 07-16-2015 01:23 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com