Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2019, 03:31 AM
Marvin Losch Marvin Losch is offline
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Germany
Posts: 23
Default PT 2018 doesn't react with Kontakt 5

Hey Guys,

Working with the studio drummer in Kontakt 5 (V. 5.8.1). So what I wanna do is to route the solo tracks (Kick, Snare, ....) to audio tracks, like I would record a real drum set.
Itself, in Kontakt it works but the audio tracks doesn't show me those paths.

There´s images in the attachment.

SO PLS HELP!!!
Attached Images
File Type: jpg Screen Shot 2019-01-19 at 11.26.04.jpg (42.4 KB, 0 views)
File Type: jpg Screen Shot 2019-01-19 at 11.27.31.jpg (42.8 KB, 0 views)
Reply With Quote
  #2  
Old 01-19-2019, 05:45 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,882
Default Re: PT 2018 doesn't react with Kontakt 5

You have to create an output.cfg file in Kontakt for PT to see the tracks. Right now PT is probably seeing the default output.cfg file. See the Kontakt manual or search YouTube for how to do the deed.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2019, 07:09 AM
64GTOBOY's Avatar
64GTOBOY 64GTOBOY is offline
Member
 
Join Date: Dec 2015
Location: Houston
Posts: 738
Default Re: PT 2018 doesn't react with Kontakt 5

https://support.native-instruments.c...-in-KONTAKT-5-
__________________
Dell XPS 8900 i7-6700K CPU @ 4.00GHz 32 Gig Memory:Seagate 2 TB,1TB,4TB,500gb EVO OS Windows 7 Ultimate
PT 2019.6 Native through A&H Qu-32
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Issue with Kontakt in Pro Tools 2018 Joshuamt90 Pro Tools 2018 10 11-22-2018 06:17 PM
Pro Tools 2018 doesn't show Komplete Inst. Fabio Vitiello Pro Tools 2018 7 03-17-2018 06:25 AM
Kontakt 5 doesn't make sound In PT11 sommeyy Pro Tools 11 8 02-26-2015 09:04 AM
Digirack 003+ lights on, doesn't react, fried firewire? kenny bones 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 5 09-01-2014 05:47 PM
Pro Tools doesn't play nice with Kontakt zblip2 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 11-23-2010 06:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:50 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com