Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-22-2013, 12:52 PM
The Recordist The Recordist is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sagle, Idaho, USA
Posts: 214
Default Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Been trying to get my Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" to work ever since I went to PT11. Worked in PT10 just fine. I re-built the shortcut many, many times for PT11.0.1 but it does not seem to work. OS 10.8.4 system on a iMac. Other shortcuts I add for other audio apps work just fine. Any suggestions?

Thanks,

Frank
Reply With Quote
  #2  
Old 11-22-2013, 06:25 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,895
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Quote:
Originally Posted by The Recordist View Post
Been trying to get my Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" to work ever since I went to PT11. Worked in PT10 just fine. I re-built the shortcut many, many times for PT11.0.1 but it does not seem to work. OS 10.8.4 system on a iMac. Other shortcuts I add for other audio apps work just fine. Any suggestions?

Thanks,

Frank
Don't understand exactly what you're trying to get at. Why would you want to hide Pro Tools HD?
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #3  
Old 11-22-2013, 10:11 PM
Tweakhead Tweakhead is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Posts: 1,549
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Just as a matter of interest.... What was your shortcut exactly?
Reply With Quote
  #4  
Old 11-24-2013, 08:27 AM
The Recordist The Recordist is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sagle, Idaho, USA
Posts: 214
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Command-Shift-H is the key command.
Reply With Quote
  #5  
Old 11-24-2013, 11:31 AM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,807
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Quote:
Originally Posted by The Recordist View Post
Command-Shift-H is the key command.
Say what??? I never knew that. I was just complaining about this last week, that there's never been a shortcut for hiding... and yet there is.

When was this introduced to PT?
Reply With Quote
  #6  
Old 11-24-2013, 12:55 PM
The Recordist The Recordist is offline
Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Sagle, Idaho, USA
Posts: 214
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Actually Command-Shift-H is the key command I want to use. There is no built in key command for hiding PT. The reason I want this to work is I jump back and forth between Soundminer and PT11 all the time along with the finder to see files. I like to hide the apps when in another, old habit I guess. I like to see only 1 app across my 2 screens at a time.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-24-2013, 03:35 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,895
Default Re: Mac Keyboard shortcut for "Hide Pro Tools HD" does not work in 11

Quote:
Originally Posted by The Recordist View Post
Command-Shift-H is the key command.
Just for giggles I tried this on the computer I'm viewing the forum on (mid 2010 Mac mini running OSX 10.6.8) to see if it hid anything and it doesn't. With Firefox 15 in focus it brings up the History side panel and with Apple Mail in focus it brings up all kinds of header stuff (sort of like a verbose mode thing). Nothing hides.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Midi Clips View Problem, option + "-" keyboard shortcut broken kingtinker Pro Tools 10 5 09-25-2016 02:47 PM
Does the app "Easy MIDI" work in Pro Tools? CAPS-LOCK Keyboard aasteveo Pro Tools 9 3 02-10-2013 11:19 AM
Can we get a keyboard shortcut for "PROCESS" in an audiosuite plug-in??? pshammond Tips & Tricks 0 09-25-2010 12:57 AM
Keyboard shortcut to toggle "Play MIDI Notes When Editing" Soul Finger 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-17-2010 07:29 PM
long time problem with "duplicate" keyboard shortcut Phototropic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 10-02-2009 03:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:47 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com