Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 03-08-2013, 10:21 AM
Carl Sealove Carl Sealove is offline
Member
 
Join Date: Jun 1999
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 91
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Not working for me. Tried deleting all prefs. NG
Had to revert to 2.6.2
Unfortunate waste of time
__________________
Sealove
Reply With Quote
  #22  
Old 03-09-2013, 07:39 AM
Schottlandru Schottlandru is offline
Member
 
Join Date: May 2010
Location: Munich
Posts: 146
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Same problem here, currently only tried 2.7 with Nuendo 5.5 on Win7 64bit.
When I select track in the DAW, Artist mix doesn't bank to selected. Was working two days ago with last drivers.

Disappointed.
Reply With Quote
  #23  
Old 03-10-2013, 01:19 PM
TimNielsen TimNielsen is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Bay Area, CA
Posts: 1,192
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Confirmed, auto bank to selected will no longer scroll ProTools into view on the track selected. Drag. Guess the bug fix added a new bug. Guess it's back to 2.6.2
Reply With Quote
  #24  
Old 03-12-2013, 09:53 PM
j3groove j3groove is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: San Francisco
Posts: 5
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Hello Avid Audio Forums. I am using an Avid Artist Mix with Logic Pro 9 and am having the same problem. If I understand the Auto Bank to Selected Track option, it should function as follows:

I click on a track in Logic in the Mix view.
If the track is not in view on the Artist Mix already, it should jump to that track in the Artist Mix.

I am new here (and to the Artist Mix), so any help would be much appreciated.

Thanks!
Reply With Quote
  #25  
Old 03-13-2013, 01:03 PM
Artist PM's Avatar
Artist PM Artist PM is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2010
Location: California
Posts: 251
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Quote:
Originally Posted by j3groove View Post
Hello Avid Audio Forums. I am using an Avid Artist Mix with Logic Pro 9 and am having the same problem. If I understand the Auto Bank to Selected Track option, it should function as follows:

I click on a track in Logic in the Mix view.
If the track is not in view on the Artist Mix already, it should jump to that track in the Artist Mix.

I am new here (and to the Artist Mix), so any help would be much appreciated.

Thanks!
that's how it should work. We know we broke it for some users (we couldn't reproduce the issue in house at the time of release), we know what we broke, and we are fixing it.

JC
Reply With Quote
  #26  
Old 03-13-2013, 03:51 PM
j3groove j3groove is offline
Member
 
Join Date: Mar 2013
Location: San Francisco
Posts: 5
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Thanks for the quick reply JC!
Reply With Quote
  #27  
Old 03-17-2013, 06:07 AM
priorytools priorytools is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: UK
Posts: 1,132
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

I've installed 2.7 and now Pro Tools isn't seeing any surface . . .
Have gone back to 2.6.2 . . . at least I can put fingers on faders & get some work done . .
Avid . . .
__________________
~ Trashcan Mac Pro late 2013 - 64 GB RAM - 10.12.6 / Pro Tools Ultimate 12.5 / HDX 2 + UAD2 PCIe OCTO in Magma Expressbox 3T / HD I/O's x 4 + 1 x 96io / Avid S6 M10-24-5 V19.9.1 ~
~ MBP 15" 2.8 Intel Core i7 -10.12.6 /Apollo 16 / Steinberg U22 / Artist MIx / Pro Tools HD 12.8.3 - UAD2 V8 / UAD2 Satellite DUO ~
~ Mac Pro 8 core - clover - 13 GB ram - 10.6.8 / HD5 / Pro Tools 9.0.6 / HEAT / Magma PE6R4 / ProControl 24 faders / UAD2 QUAD PCIe ~ ARCHIVE RIG
Reply With Quote
  #28  
Old 03-17-2013, 03:09 PM
JGlen JGlen is offline
Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Arnold, Ca.
Posts: 69
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Auto Bank is working perfectly fine here on my system. I just received my Artist Control a few days ago, and so far, I have not experienced any issues other than my own confusion while learning all the features.

So far, I'm very happy with this purchase. I'm sorry others have had less of an experience.
__________________
ADK Quad Pro, Intel Core i7 3770 IVB 3.5 Ghz, Windows 7 64
Seagate 500G Sata 600 OS Drive, Seagate 1 TB Sata 600 Audio Drive, 8 gigs of ram, 700 watt Coolermaster Silent Pro power supply. Apollo Quad Interface, Burl B2 ADC, Dangerous D-Box, UAD 2 Duo, Avalon 737, UA 610 MK II, UA 1176 LN Hardware, Focal CMS 65 monitors, and a bunch of other stuff.
Reply With Quote
  #29  
Old 03-17-2013, 04:50 PM
maaaquemeseyo maaaquemeseyo is offline
Member
 
Join Date: Aug 2011
Location: Spain
Posts: 73
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Quote:
Originally Posted by Schottlandru View Post
Same problem here, currently only tried 2.7 with Nuendo 5.5 on Win7 64bit.
When I select track in the DAW, Artist mix doesn't bank to selected. Was working two days ago with last drivers.

Disappointed.
Same issue here. Cubase 6.5 and Mac OSX 10.7.5
Reply With Quote
  #30  
Old 03-19-2013, 12:07 PM
Artist PM's Avatar
Artist PM Artist PM is offline
Avid
 
Join Date: Nov 2010
Location: California
Posts: 251
Default Re: Auto Bank To Selected Track BROKEN in 2.7

Quote:
Originally Posted by JGlen View Post
Auto Bank is working perfectly fine here on my system. I just received my Artist Control a few days ago, and so far, I have not experienced any issues other than my own confusion while learning all the features.

So far, I'm very happy with this purchase. I'm sorry others have had less of an experience.
Thank you for posting this.
Online communities often become echo chambers of negativity. Data shows that we have more customers using the Artist Series successfully than this forum might suggest.

JC
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Auto-bank to selected track does auto-nudge to selected track goran m Artist Series 0 10-16-2013 09:54 PM
Artist Mix Auto Bank To Selected Fixed! Chief Technician Artist Series 13 04-23-2013 03:12 PM
Auto-bank controller? jseelye02 Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-04-2011 01:19 PM
Auto-bank on Control 24? Oroz ICON & C|24 2 03-20-2011 10:06 AM
Broken Fader Bank Button andylive VENUE Live Sound Systems 2 11-16-2009 09:49 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com