Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-08-2006, 05:43 PM
nelsonmay nelsonmay is offline
Member
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 146
Default Core Audio driver for PT 7.0

I have run into the same problem that I was having in PT 6.9 on MAC OS 10.4.2. The core audio driver was repeatedly getting kicked out of the Apple preferences. Again I can use PT 7.0, but I can't get the audio driver to work for DVD, Itunes, and other apps. etc. Is anyone else having this problem and will the PT 7 updates take care of this. Preferences in MAC sees the Mbox, but it won't let me use it as the main audio driver.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Core Audio Driver TimNielsen macOS 3 05-16-2013 10:07 AM
CORE AUDIO Driver please... sowattmusic macOS 4 11-26-2012 10:41 AM
Core audio driver for OS9? Allbaldo Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 08-02-2005 08:37 AM
Bug in Digi Core Audio Driver? Driver update coming? mgbasinski 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 04-10-2003 09:59 PM
Will the core audio driver enable audio units ? linpaws 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 03-16-2003 03:01 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:39 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com