Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-07-2004, 02:21 PM
BenTerry BenTerry is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 24
Default Template Directory Issues

Hello out there!

I have a huge tracking session at a place in a couple of days and I am attempting to create a template for this session. Here is my problem. I created the template on a hard drive at my usual place of business and then I moved the template to another hard drive. When I recorded audio into the hard drive that I did not create the template in the audio referenced back to the hard drive that I did create the template in (So I made a template in drive A, recorded something in Drive B and then the audio directory looked back at drive A). Does anyone know how to make it so that my audio will always go to the drive that my session is saved in and not look at the drive that the template was created on?

Thank you for any information that you may have.
__________________
Ben Terry
Reply With Quote
  #2  
Old 04-07-2004, 02:37 PM
JGuth JGuth is offline
Member
 
Join Date: Mar 1999
Location: NY, USA
Posts: 424
Default Re: Template Directory Issues

You just have to change the disk allocation when you save a session made from a template.
There have been many requests to fix this. So it becomes good ( and boring ) practise to check the disk allocation every time you open a new session from a template. OR put the template on the drive you want to write audio to, open it, edit its disk allocation to that drive.
save the template. Then you don't have to do it every time.
Reply With Quote
  #3  
Old 04-07-2004, 05:10 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,752
Default Re: Template Directory Issues

Hi,

The other workaround would be open the template, choose to save as on the drive you want it to allocate. Close the session and then reopen it. This should fix the allocations also.

Thanks,
Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 8 to PT 10 Template level issues RecRoom Post - Surround - Video 7 12-13-2011 09:58 AM
Issues in 7.4 - Allocation with Template??? Quickkey Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-23-2008 10:24 AM
Kontakt 2 directory stevegalante Virtual Instruments 1 09-16-2006 07:52 AM
OSX Open Directory SteveH44 Post - Surround - Video 7 07-27-2006 07:16 AM
5.1 directory issues lupe Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 04-15-2001 10:37 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:06 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com