Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Hardware > Pro Tools HDX & HD Native Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #41  
Old 04-22-2016, 01:17 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,704
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

16,000 views on this thread and Avid won't say why they can't fix it.....


Really?
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #42  
Old 04-22-2016, 05:54 PM
Sound B Sound B is offline
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Hong Kong
Posts: 17
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

This is really ridiculous....it's like 2 steps backward....

Please Avid fix this issue...please
Reply With Quote
  #43  
Old 04-23-2016, 02:11 AM
Sound B Sound B is offline
Member
 
Join Date: Jun 2015
Location: Hong Kong
Posts: 17
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

Bump!!!
Reply With Quote
  #44  
Old 04-26-2016, 06:50 AM
Felisc Felisc is offline
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Paris
Posts: 2
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

!Bump! with the force of a thousand giants.
Reply With Quote
  #45  
Old 04-26-2016, 08:06 AM
DetroitT's Avatar
DetroitT DetroitT is online now
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Detroit, Mi, USA
Posts: 2,163
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

I'll Bump as well.

HD's extra Monies should cover this basic (We've never had duality) feature.
__________________
(Help us Help You)<<<click here

APFS 90% 10% Audio on Both
(HFS+)
Pro Tools U-2019.12 macOS 10.14.6 APFS
Second boot-macOS 10.13.6 (Avid HDX-1 Omni)

(MP 5,1 / 64-Gb)
(Sapphire RX-580 MVC-Edition)
MOTU FW-CoreAudio (for poly recording)
(SSL-HUI-MIDIoverIP)
----
music-design-creation
Post Music-Sound mixing, Production-Enhancements.

Audio Tuning and System Services
new systems builds/upkeep
----
Reply With Quote
  #46  
Old 04-29-2016, 04:22 AM
Blues Bird Blues Bird is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 72
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

Bump!
Reply With Quote
  #47  
Old 04-29-2016, 11:03 AM
michael c michael c is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: LA CA 90027
Posts: 1,078
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
16,000 views on this thread and Avid won't say why they can't fix it.....


Really?
+1
__________________
Mac Pro 3.5GHz 6-core (6.1 2015)
Sierra 10.12.6
64 GB RAM
1 TB PCIe flash storage
Pro Tools Ultimate HD 2019.12
HD Native Thunderbolt
Reply With Quote
  #48  
Old 06-05-2016, 05:18 PM
davemurphy davemurphy is offline
Member
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 18
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

Quote:
Originally Posted by michael c View Post
+1


Bump


Sent from my iPad using Tapatalk
Reply With Quote
  #49  
Old 06-05-2016, 05:37 PM
YYR123's Avatar
YYR123 YYR123 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Austin TX
Posts: 13,704
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

Quote:
Originally Posted by YYR123 View Post
16,000 views on this thread and Avid won't say why they can't fix it.....





Really?


Why oh why.....
__________________
Daniel
HDX - PT12.5.1 - HD I/O 16x8x8
Win10-Pro (v1709)- 6 Core i7-6850k - ASUS X99 Deluxe ii
D-Command Main Unit - 'Ole Blue


http://www.sknoteaudio.com/ plugins rock and are affordable.
Reply With Quote
  #50  
Old 06-07-2016, 10:52 AM
marsian marsian is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Location: Germany
Posts: 129
Default Re: AVID CORE audio manager Problem

+1
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Avid Core Audio Manager don't change the Sample Rate catuser Pro Tools 11 0 04-22-2014 12:48 PM
002 pro tools 10.3.5 Avid Core Audio Manager not working with safari or iTunes? nate9 FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 1 07-19-2013 08:25 AM
Digi Core Audio Manager problem Ben Jenssen 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 08-20-2009 08:08 PM
Digi Core Audio Manager problem. spaceagedevice 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-06-2006 06:59 PM
Digi Core audio Manager Problem!! out 1&2 or 1&5! Mark 66 Post - Surround - Video 0 02-07-2005 12:09 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:25 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com