Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #21  
Old 05-04-2014, 06:18 AM
soybalm soybalm is offline
Member
 
Join Date: Nov 2011
Location: usa
Posts: 617
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

works fine here 5 hours.
__________________
Dave Cournoyer-guitarist-project studio
Mac Mini late 2012, i7, Sierra
16GB PT10.3.10HD PT12.5.2
Apogee Mini-Me firewire.
Reply With Quote
  #22  
Old 05-04-2014, 09:32 AM
perh perh is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 83
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

- and still no Mavericks support! That's incredible!
Reply With Quote
  #23  
Old 05-05-2014, 04:10 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Post Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
PT10.3.8 update did that as well. You didn't have to move any plugins around, just restart PT10 and it will do it's thing. 8 gig won't help here as PT10 is still a 32 bit app that can't see all that extra memory.
PT 10.3.8/9 scans both the .dpm and .aaxplugin folders when launched for the first time. It will load plug-ins until it has used 3 GB of memory for this purpose. At that point, you should see a message stating that when you click OK, Pro Tools will quit. Upon relaunch, it will pickup plug-in scanning from where it left off.
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #24  
Old 05-05-2014, 05:06 PM
gives's Avatar
gives gives is offline
Member
 
Join Date: Feb 2001
Location: Portland, OR
Posts: 1,216
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by gives View Post
Download for 10.3.9 is still stopping at 400MB or 1.5GB and never fully downloads. What up?
http://avid.force.com/pkb/articles/d...-3-9-Downloads
It's FINALLY downloaded in Full. Anyone having issue with this update? Wondered it there is really a big reason to update to this version. Notes seem to be about gear peripherals attached from first glance.

G
__________________
Gregory Ives, Composer/Sound Designer/Musician
http://www.gregives.com
https://pro-labs.imdb.com/name/nm1170521/?ref_=sch_int

Protools 2020.11 Ultimate HD Native Thunderbolt Avid HD IO
Mac Pro 3.5GHz 6-Core Intel Xeon E5 64GB of Ram
OSX Mojave 10.14.6, Digital Performer 9.5.2, Logic Pro X 10.5.1
Reply With Quote
  #25  
Old 05-05-2014, 07:36 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 271
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

No offline bounce? Why! It's like can't have just the things I need. Can't have plugins I use cause NOT aax. Can't have offline bounce. Both pt10 &11 annoying!
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #26  
Old 05-05-2014, 08:28 PM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,425
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by djmichaelwenz View Post
No offline bounce? Why! It's like can't have just the things I need. Can't have plugins I use cause NOT aax. Can't have offline bounce. Both pt10 &11 annoying!
Pro Tools 10 will never have offline bounce...
__________________
Help Us Help You

Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS Catalina 10.15.7
Pro Tools HD 2020.11.0
Reply With Quote
  #27  
Old 05-05-2014, 10:17 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by djmichaelwenz View Post
No offline bounce? Why! It's like can't have just the things I need. Can't have plugins I use cause NOT aax. Can't have offline bounce. Both pt10 &11 annoying!
those plugs you can't let go of is what is preventing you from having offline bounce so,

you have a personal problem
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #28  
Old 05-06-2014, 08:39 AM
Eric Lambert's Avatar
Eric Lambert Eric Lambert is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles
Posts: 2,882
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by Craig F View Post
those plugs you can't let go of is what is preventing you from having offline bounce so,

you have a personal problem
That's a bit unfair, wouldn't you say? His concerns are valid. The money he's spent on non-AAX plugins is real. For a lot of professionals, PT11 isn't ready for prime time (see the many threads about its ongoing crippling issues). In their quest to be 64-bit, Avid has created a mess, and I don't see how this guy has a "personal problem" for requiring the use of plugins which PT11 won't run. I have several which aren't yet AAX. I also use MIDI and multiple outs constantly, which isn't usable in PT11. I also use video, which was very buggy, and may still be for all I know. Somehow I don't feel like I have a personal problem by being kept from PT11 for these reasons.
Reply With Quote
  #29  
Old 05-06-2014, 09:37 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,224
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

But the offline bounce, as some said, is only for the 64 bit version of Pro Tools, not the 32 bits, like Pro Tools 10.3.9

That feature will not be implemented on the 32 bits versions, code limitations.
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Sierra | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2019 | Pyramix XI | Merging HAPI ADA8 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali LP-6 | Presonus Temblor 10 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
  #30  
Old 05-06-2014, 12:37 PM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,757
Default Re: Pro Tools 10.3.9 out now

Quote:
Originally Posted by Eric Lambert View Post
That's a bit unfair, wouldn't you say? His concerns are valid. The money he's spent on non-AAX plugins is real. For a lot of professionals, PT11 isn't ready for prime time (see the many threads about its ongoing crippling issues). In their quest to be 64-bit, Avid has created a mess, and I don't see how this guy has a "personal problem" for requiring the use of plugins which PT11 won't run. I have several which aren't yet AAX. I also use MIDI and multiple outs constantly, which isn't usable in PT11. I also use video, which was very buggy, and may still be for all I know. Somehow I don't feel like I have a personal problem by being kept from PT11 for these reasons.
There are ways around getting non-AAX plugins to work in PT11 and I'll not go into that here. Granted Avid has created a bit of a problem but nothing that with very few exceptions can't be overcome.

And as far as MIDI and multiple audio outs I don't have a problem in PT11 because I print everything to audio before using any kind of plugins on the individual outputs. Just like I would if I were working with recorded audio - get everything recorded and THEN muck with it.

The video issue I can't speak to as while it's a part of some work I do, it's not a biggie. Not negating peoples's problems with video and PT it's just that I can't really participate in that part of the conversation.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 04:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com