Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-14-2007, 03:39 AM
koka koka is offline
Member
 
Join Date: Sep 2004
Location: Serbia
Posts: 169
Default Things are going better!


After so many releases with so many problems Im finally satisfaid with LE 7.3.1cs2.

There are no random delays in tracks when inserting plugs or instruments.

Anybody thinks like me?
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
The little things... Stig Eliassen Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 03-29-2011 07:40 AM
It's the little things. Drew Mazurek ICON & C|24 0 10-17-2007 10:05 AM
iMac G5 !!!good things and bad things!!! Jervy 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 04-28-2005 01:36 AM
OT: things to get used to in OSX pk_hat 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 10-13-2003 09:50 PM
3 things I can't do in OSX Richard Barrie Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 06-28-2003 08:42 PM


All times are GMT -7. The time now is 02:45 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com