Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-03-2016, 07:08 PM
T-bizzle T-bizzle is offline
Member
 
Join Date: Dec 2016
Location: Indiana
Posts: 1
Default Linking Pro tools 10 and iLok issue

Yes, I'm a newb to the forum. All of a sudden, Pro tools 10 doesn't wasn't to recognize my iLok.

Surely someone else has had this issue?
Reply With Quote
  #2  
Old 12-04-2016, 05:37 AM
musicman691 musicman691 is online now
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 17,579
Default Re: Linking Pro tools 10 and iLok issue

Quote:
Originally Posted by T-bizzle View Post
Yes, I'm a newb to the forum. All of a sudden, Pro tools 10 doesn't wasn't to recognize my iLok.

Surely someone else has had this issue?
Looking at your profile page it seems like you're running a Mac with OSX Sierra on it. First off PT10 isn't compatible with Sierra and never will be, Amongst other things the plugin insert menus are blank until you hover over them - been that way since Yosemite. I'm also guessing you did an in situ upgrade to Sierra and didn't install PT10 fresh - another no-no.

Barring those issues does your computer have USB3 ports? It's a known issue that USB3 ports and the iLok don't get along. The usual remedy is to use a USB hub between the computer and iLok.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools - iLok Activation issue Defier Pro Tools 12 6 11-29-2016 06:51 PM
Cannot open pro tools 10 due to ilok issue booshganoosh Pro Tools 10 3 09-28-2016 01:19 PM
Pro Tools Installation and iLok Issue Matthew.protools Getting Started 7 02-08-2015 07:18 PM
Pro Tools file linking/importing issue. wreckthisplace macOS 14 11-13-2012 10:26 AM
Pro Tools 9 to 10 ilok will not surrender issue gdrum macOS 3 10-24-2011 06:13 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:13 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com