Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools M-Powered (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-15-2006, 11:24 AM
rebelmix rebelmix is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Kingston, Jamaica
Posts: 7
Default M-Audio Lightbridge?

wow this looked like a great option until I saw no Pro Tools compatibility...

anyone have any info, thoughts, etc?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-15-2006, 04:11 PM
chris110000100101001 chris110000100101001 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melbourne Australia
Posts: 485
Default Re: M-Audio Lightbridge?

We may well see PT compatability with this product in future software updates.

At least I hope so, this looks like a nice piece of harware.

This would be the most inputs ever on an LE system!

Chris
__________________
SMPTE for the devil
Reply With Quote
  #3  
Old 07-16-2006, 06:15 PM
rebelmix rebelmix is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Kingston, Jamaica
Posts: 7
Default Re: M-Audio Lightbridge?

Quote:
We may well see PT compatability with this product in future software updates.

At least I hope so, this looks like a nice piece of harware.

This would be the most inputs ever on an LE system!

Chris
i fear that flexibility is the exact reason it will not see PT compatibility...

one more reason not to buy an 002R
Reply With Quote
  #4  
Old 07-17-2006, 10:41 AM
T-Low T-Low is offline
Member
 
Join Date: Dec 2002
Location: Germany
Posts: 320
Default Re: M-Audio Lightbridge?

http://www.gearslutz.com/board/showt...t=77986&page=2
Reply With Quote
  #5  
Old 07-17-2006, 03:10 PM
rebelmix rebelmix is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Kingston, Jamaica
Posts: 7
Default Re: M-Audio Lightbridge?

great catch- thanx!

i guess we will wait and see now
Reply With Quote
  #6  
Old 07-20-2006, 02:16 AM
chris110000100101001 chris110000100101001 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melbourne Australia
Posts: 485
Default Re: M-Audio Lightbridge?

Hi All,

Just came across this in the LE forum:

http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1025439

And the bad news is -

Quote:
Hi folks,

The M-Powered Pro Tools software has a limit of 18 i/o's and will continue to have this limitation with the new M-Audio ProFire Lightbridge product.

DigiCS
__________________
SMPTE for the devil
Reply With Quote
  #7  
Old 08-14-2006, 05:58 AM
Andi Andi is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: germany
Posts: 150
Default Re: M-Audio Lightbridge?

I was considering using the Lightbridge with a MacBook in the near future, but this limit of course is kind of a letdown.

I guess you could track with another program when you need more than 18 I/Os, but what comparable software (OSX or WinXP) would you use? I see LogicExpress even has a limit of 12 inputs
Reply With Quote
  #8  
Old 09-20-2006, 11:54 AM
Jason Rufuss Sewell Jason Rufuss Sewell is offline
Member
 
Join Date: Nov 2005
Location: Austin, TX
Posts: 31
Default Re: M-Audio Lightbridge?

So, any official word on Lightbridge's compatibility with M-Powered? If it's compatible I'm going to buy one and M-Powered with the Production Toolkit. If not I'm sticking with Logic Pro.
Reply With Quote
  #9  
Old 09-21-2006, 11:42 AM
LoZion's Avatar
LoZion LoZion is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Montreal
Posts: 345
Default Re: M-Audio Lightbridge?

http://duc.digidesign.com/showflat.p...part=1#1050919
__________________
"The secret in life is to have no fear"
Fela Anikulapo Kuti
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
M-Audio Profire Lightbridge NewdestinyX Pro Tools 9 21 12-14-2010 09:03 AM
M-audio lightbridge ins outs summerbankstudios Pro Tools M-Powered (Mac) 1 08-18-2009 02:54 AM
PT MP 8 cs3 and M Audio Lightbridge jakas Pro Tools M-Powered (Mac) 2 08-14-2009 02:50 AM
PT LE & M Audio Profire Lightbridge jakas 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-06-2009 07:12 AM
M-Audio ProFire Lightbridge comptible with Non m-audio Pro-tools LE? 68topls 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 06-02-2009 02:25 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:38 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com