Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-16-2014, 02:11 AM
fenders74 fenders74 is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: italy
Posts: 29
Default Out bus mismatch

Hi, my mc control and mix does not recognize the output bus of my group. I see only streo bus on the MC but if I choose with a mouse work correctly but also if selected on a track and the audio routing is correct it does not appear on the display, remain ever stereo bus.....
Win 7, 32 bit
Cubase 6.5
EuControl Software Package Version 2.7.1

someone has the same issue?!?!?!

Thanx
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
a big resolution mismatch mistake - need help! track 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 01-18-2008 12:35 AM
Big Ben / PT sample rate mismatch zakco Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-27-2007 07:36 PM
Time type mismatch filosofem 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 05-05-2007 05:11 AM
Time type mismatch filosofem 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 04-24-2006 03:35 PM
Time_typed mismatch error Steeb Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 09-20-2000 04:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:34 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com