Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 10

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-27-2014, 01:51 PM
jonmo jonmo is offline
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Fredrikstad, Norway
Posts: 1
Default PT 10.3.7. – Mbox 2 mini problem

When launching my ProTools 10.3.7.296 I get the message: "PT could not initialize the current playback device."
My current playback device is MBox 2 Mini (firmware version 1.40). I'm sure the driver is installed, and have checked in AVIDs site on "Pro Tools 10.3. Supported Audio Interface.." that it is supported. In the Preference pane in System Preferences it is reported "Connected to MBox 2 mini", and I hear playback through the device from other applications. I also remember to have used it successfully with 10.3. earlier(10.3.3, but I'm not sure whether it has worked with 10.3.7). The CoreAudio Manager, however reports "Unsupported Device" and "Not Connected (HW not found)" Does this mean that PT 10.3.7 doesn't support my Mbox 2 mini after all?
iMac 24' late 2008, system 10.6.8. 4GB RAM PT 10.3.7
MacBook Pro 15' late 2008. System 10.6.8. 4GB RAM. PT LE 8.04.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-29-2014, 05:53 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Question Re: PT 10.3.7. – Mbox 2 mini problem

Did you do a clean uninstall of PT LE 8 before installing 10.3.7?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with mbox 2 mini KLIBRE593 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-12-2013 11:10 PM
Mbox Mini 3G problem pierrepac 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 01-30-2013 02:12 PM
Mbox 2 Mini Problem keats1 General Discussion 0 08-24-2011 03:20 AM
mbox 2 mini problem Khaveee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-16-2010 11:09 PM
Mbox 2 mini problem Nokin 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 8 03-05-2007 11:40 AM


All times are GMT -7. The time now is 08:14 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com