Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-26-2008, 03:35 PM
glankrudolph glankrudolph is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Astoria, NY
Posts: 60
Default elastic audio "disabled" - how to I enable?

We just upgraded to PT 7.4.

The Elastic Audio pull-down is not showing up. I click on the pull-down on a track and nothing happens: no pull-down shows up. When the track view is on "small", one of the pull-downs shows "elastic audio", but it is grayed out.

I searched in "what's new in PT 7.4" and a warning on page 10 states "with Pro Tools HD, Elastic Audio is disallowed on voiced tracks. Use dynamic voice allocation for tracks on which you want to use Elastic Audio".

What is "dynamic voice allocation"??? When I search for this, nothing comes up.

But the bigger question is, how do I get Elastic Audio to appear in the pull-down on the track?

thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 09-26-2008, 03:52 PM
PleaseDontCrash PleaseDontCrash is offline
Member
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 5
Default Re: elastic audio "disabled" - how to I enable?

http://www.digidesign.com/index.cfm?...0&itemid=28526
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2008, 09:04 AM
soul's Avatar
soul soul is offline
Member
 
Join Date: Dec 2000
Location: Tampa, Florida
Posts: 219
Default Re: elastic audio "disabled" - how to I enable?

Make sure your session is using WAV and not SDII.
Reply With Quote
  #4  
Old 09-28-2008, 01:12 PM
Scott Goldberg Scott Goldberg is offline
Member
 
Join Date: Mar 2005
Location: SF Bay Area USA
Posts: 1,066
Default Re: elastic audio "disabled" - how to I enable?

What kind of system are you running and check this out. it's by "How Audio" wherre rthemanual S-cks! http://www.youtube.com/watch?v=OZ3fVYLqXgU It should give you most of the answer, and if not directly, it should lead you to places that have what you're looking for.
__________________
Scott Goldberg
Gold Recordings
http://www.goldrecordings.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WTH is an "embedded fade"? (PT8 Elastic Audio error) jsbeeth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 12-17-2015 04:15 AM
PT 11 - "Elastic Audio plug-ins are not installed" fenyxkell Pro Tools 11 1 07-01-2013 12:15 PM
PTle8 vs Logic "Elastic Audio" nozzles 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-16-2009 05:16 AM
Elastic Audio putting "bump" in EGtr transients holden Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 08-13-2008 02:19 PM
MTC input disabled when "Beat clock to port.." or "MTC to Port..." is enabled OKden Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 10-27-2001 03:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:09 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com