Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-24-2019, 06:15 PM
amscheme amscheme is offline
Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: cincinnati OH
Posts: 47
Default Mixer output

Incoming dumb question I just have never had to do it before. I have a Behringer Xenyx 1202 mixer, im going to plug a few drum mics into that, then need to go out of my mixer into my mbox to record in pro tools. My question is when getting the signal out of the Behringer mixer do I go out of the fx send or the main outputs?


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
  #2  
Old 05-24-2019, 06:32 PM
xrekcor's Avatar
xrekcor xrekcor is offline
Member
 
Join Date: Jun 2018
Location: Australia
Posts: 502
Default Re: Mixer output

I believe on your unit you use the CD/Tape output to go into your mBox. FX send is to loop in additional external effects.
__________________
Rob
———————————————————————————
MBP 15” 2018 macOS Mojave 10.14.5 Touch Bar and ID
2.2GHz 6 core 8 gen Intel Core i7 processor (TB’s to 4.1GHz)
32 Gb of 2400MHz DDR4, 1T SSD, Magic Mouse and Keyboard
Pro Tools 2019.6-22.#, Cubase 9.5, Yamaha TF5, UR44, BEHA4700
........and a bowl of M&M's
———————————————————————————
Reply With Quote
  #3  
Old 05-24-2019, 08:01 PM
Darryl Ramm Darryl Ramm is online now
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: USA
Posts: 13,000
Default Re: Mixer output

It’s up to you, both provide line level outputs and your mixer lets you control what is routed to them. Bonus points for using them both simultaniously
Reply With Quote
  #4  
Old 05-24-2019, 08:22 PM
amscheme amscheme is offline
Member
 
Join Date: Oct 2018
Location: cincinnati OH
Posts: 47
Default Re: Mixer output

Right on...thanks


Sent from my iPhone using Tapatalk
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any difference for hearing 5.1 using down mixer v.s. direct map to ST output? Rockman413 Pro Tools 2018 0 12-24-2018 07:18 AM
mixer output too hot for mbox : ( uncontained 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 10-17-2008 08:51 PM
Connecting 6 mics and sound output fom a Mixer to a DIGI002 cesemj 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 11-10-2007 11:09 AM
002 (Mixer) output distortion on one channel issue foxlemieux 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-04-2006 06:56 PM
No output button on mixer in pro tools arti 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 03-10-2005 10:06 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:41 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com