Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 10-06-2019, 01:56 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 269
Default Re: MIO Console Stops working Eucon 19.5 and 19.51

Well how awesome is my day going? I have just updated eucon on OSX again and went to DVD marker using my iPad as I just need one button key command and now my iPad 2 no longer connects. I updated both my iPad app and my OSX app to the latest and no bueno! Now I am erasing my iPad to use the last backup and hope I can get this working again. What a nightmare.


Is there any way to install an older version of PT control for iPad anyone?


THIS IS AWFUL, I can use the older versions just fine and I was depending on this but why does Avid insist on making everything so difficult?

I am wasting my entire day trying to fire off a key command because I need to do 350 dvd markers!
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #12  
Old 10-06-2019, 08:21 PM
EddieJones's Avatar
EddieJones EddieJones is offline
Avid
 
Join Date: Dec 2014
Location: Santa Cruz
Posts: 2,148
Default Re: MIO Console Stops working Eucon 19.5 and 19.51

Please see this post to get Mackie Control working again in 19.9 http://duc.avid.com/showthread.php?t=406473
Reply With Quote
  #13  
Old 10-06-2019, 09:15 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 269
Default Re: MIO Console Stops working Eucon 19.5 and 19.51

Thank you! I will check it out!
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
  #14  
Old 10-07-2019, 03:09 AM
contentking001 contentking001 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2019
Location: India
Posts: 1
Default Re: MIO Console Stops working Eucon 19.5 and 19.51

Quote:
Originally Posted by bartosz idzi View Post
djmichaelwenz,

Did you contact Metric Halo about this? They should know. And the support is great.
Yeah TBH, I do appreciate contacting Metric Halo as their support is tremendous.
__________________
Web Acronym
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
MIDI Thru stops working after sequence playback stops kelcarpenter MIDI 20 03-16-2016 12:43 PM
Softsynth stops working Dave Modisette Pro Tools 11 8 02-16-2014 10:58 AM
Eucon On/off sends & EQIII band IN stops indicating. Audioartist Artist Series 3 09-09-2013 06:09 AM
Eucon Fader Unity Feature on S5 Fusion Console El_Palido System 5 1 05-24-2012 11:32 PM
7.2 -- what stops working? brucecoughlin Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-29-2006 01:05 PM


All times are GMT -7. The time now is 09:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com