Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Other Products > The Drum Room

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-26-2012, 03:42 AM
joedexter23 joedexter23 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: United Kingdom
Posts: 23
Default BFD causing audio freeze in PT 8

Hey guys! Im a BFD Eco user. I like to use two stereo instrument tracks for BFD (one for kick, snare, toms and the other for cymbals). For some reason the cymbals always sound funny like it goes really loud, sizzles, then cuts off and continues on some cymbal hits. Also what I have noticed is that in my pro tools sessions if I don't use a cymbal track then the whole session works fine BUT if I do put in a cymbal track then my sessions will always run weird and the session audio will just cut off completely yet the timer will still be running. The only way to fix it is to keep turning off and on my interface. Any suggestions or help in regard to whats going on?
Reply With Quote
  #2  
Old 03-26-2012, 09:09 AM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: BFD causing audio freeze in PT 8

As I posted in your duplicate thread:

Only use 1 instance of Eco and use Multi-Outs to get your Cymbals output separate from the rest of the drums.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
mbox 2 pro causing computer to freeze trustlove 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 01-04-2011 06:38 AM
Midi recording causing my system to freeze sircharles2 MIDI 2 04-16-2007 05:31 AM
MIDI Recording causing Protools to Freeze mushmouth 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 21 06-12-2004 01:14 PM
iLok all of a sudden causing computer freeze! EthanMorse Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 08-05-2003 08:03 PM
ATA/66 Controller causing freeze at boot Shaneo1234 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 15 06-14-2001 11:31 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:44 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com