Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-28-2005, 01:00 PM
bmaxwell bmaxwell is offline
Member
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1
Default pro tools crashing on launch

working on an iBook with an MBox.
installed 6.9
system software is 10.3.9

Pro Tools crashes during launch. Gets about halfway then stops. Says 'unexpectedly quit'

Anyone got any ideas?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2005, 10:58 AM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,700
Default Re: pro tools crashing on launch

Please start with the 'General Troubleshooting' steps in the sticky at the top of this forum.
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-29-2005, 11:24 AM
carlos santana carlos santana is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Location: Canada
Posts: 300
Default Re: pro tools crashing on launch

protools 6.9 supports only to 10 .3. 8
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 11.0.2 crashing on launch pencil_ethics Windows 8 10-04-2016 06:58 PM
Pro Tools 10 crashing at Launch Mechanix2 Windows 6 03-22-2013 09:56 AM
Pro tools LE 3.1 crashing on launch. jbandhisguitar 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-02-2009 08:57 PM
7.4 cs7 crashing on launch will the moor 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 1 10-10-2008 02:28 AM
rewire is crashing my launch wbass81 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 05-11-2006 09:34 AM


All times are GMT -7. The time now is 04:16 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com