Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-28-2011, 03:55 AM
icisoundstudio icisoundstudio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Issy les Moulineaux FRANCE
Posts: 11
Default Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

Hello,

I m on Mac 8core + 8 gig Ram with PT9.0.1 and Digi 003 + midi fix patch.
I open a project with 4 Midi files and I open "structure 1.1" to play on 1 midi track corresponding to a string ensemble. I assigned 6 patches and after 10sec it stops saying that I need more power... Did I miss something?
Where should I check?
__________________
Jean @ http://www.icisound.com
Reply With Quote
  #2  
Old 01-28-2011, 11:12 AM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

Do you have your Processor settings set to max minus one? Also what Structure Engine settings are you using?
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #3  
Old 01-29-2011, 03:20 AM
icisoundstudio icisoundstudio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Issy les Moulineaux FRANCE
Posts: 11
Default Re: Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

I put 12 processors out of 16... That should be enough? It's stucture LE 1.1.... I got it when I bought PT9 with the instrument pack expansion (strike, velvet, hybrid...) thus it should structure 1.1 and not structure LE . But in PT it is LE... I don't get it... LE or not? that is the question...
I ve change Structure in my project by Sampletank and it works Fine !!!!
I can put 12 samples tracks and it sounds better for my project and the cpu remain under 15%...Definitly a problem with structure = 70 to 90% CPU... I think I will leave structure in the bin... waiting for a good upgrade... It's too CPU consuming for an average result...
Unless somebody explain me the adavantages of structure LE vs sampletank / Kontack...

Thanks
__________________
Jean @ http://www.icisound.com
Reply With Quote
  #4  
Old 01-29-2011, 12:05 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

Hi Jean, can I assume then that you had Structure LE previously installed before PTIEP Structure 1.1.0? Did you completely clear out Structure LE before installing Structure 1.1.0.?
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
  #5  
Old 01-30-2011, 11:25 AM
icisoundstudio icisoundstudio is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Issy les Moulineaux FRANCE
Posts: 11
Default Re: Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

Hello Aaron,
I started with a fresh installation of PT9 and PTIEP on my new mac.
I ve checked in my plug ins folder and I can see structure.dpm only(nothing about an LE version maybe it was by default in PT9 full installer) but in my mix window, it's written Struture LE... Where should I check if there is an LE version in my machine?
What about the Structure engine? What should be the max setting according to my system? The Structure Engine settings I am using are the standards fixed by the system... Should I change them?
Thx
__________________
Jean @ http://www.icisound.com
Reply With Quote
  #6  
Old 01-30-2011, 06:49 PM
filosofem filosofem is offline
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Christchurch NZ
Posts: 11,864
Default Re: Structure 1.1 crash on PT 9.0.1 !

Hmmm... does Structure LE get replaced when you reinstall Structure, Jean?
__________________
Aaron Mulqueen - 001 HD Native
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure: Drag & Drop cause PT crash - workaround available systemexclusive Virtual Instruments 3 03-07-2010 01:36 PM
Crash crash crash crash crashhhhh crahshrbnjfgeviufdbldfgvjndgokhng FuneralMusic 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 27 11-16-2009 12:02 AM
Hi Digi, PT8/Structure/Transfuser Problems + Crash Reports PLEASE HELP Dusty Angel Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 11-02-2009 05:23 AM
Structure crash WinstonPaul Virtual Instruments 3 04-19-2008 02:44 PM
Installed 32track le version, won't run with Reaktor crash crash crash Christian 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 09-02-2002 11:05 AM


All times are GMT -7. The time now is 01:41 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com