Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-28-2001, 01:59 PM
walkingyou walkingyou is offline
Member
 
Join Date: Nov 1999
Location: Los Angeles, CA U.S.A.
Posts: 84
Default Track Mapping problem in Post Conform!?!

Whenever I assign the A2 edits in my EDL to channel 2 it is always going into channel 1. Shouldn't this automatically buss to channel 2 if I assign it in the track mapping window? Please help.

Rob
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Post Conform D_Whiz Post - Surround - Video 10 08-23-2006 09:03 PM
auto conform but no Post Conform Richard Fairbanks Post - Surround - Video 5 03-21-2004 10:35 AM
Track Mapping problem!?! walkingyou Post - Surround - Video 0 08-28-2001 01:57 PM
ANYONE USING POST CONFORM I NEED SOME HELP jarrett Post - Surround - Video 3 07-07-2001 08:46 AM
Is it me or Post Conform? agus Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-16-2000 07:38 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:21 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com