Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Post Production > Post - Surround - Video

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 08-06-2008, 04:43 PM
Matthewrita Matthewrita is offline
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Default Plugins not loading in 7.4.2 on Leopard after upgrade

Just updated from OS Tiger to Leopard today, and also from Pro-Tools 7.3 to 7.4.2, and when I try to open Pro-Tools it freezes during the "loading plugins" step. First on Chorus, so I removed it from the folder, then on Click, then on Cosmonaut Voice.
Any help?
Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 08-06-2008, 04:59 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,530
Default

You don't need to remove the DigiRack plug-ins that were installed along with the Pro Tools 7.4.2 installation.

You definitely do need to check all optional plug-ins using the list of leopard compatible plug-ins linked from the 7.4.2 download page:
www.digidesign.com/leoplugs

and the list from the plug-in grid:
www.digidesign.com/plugingrid

If updating your existing plug-ins does not solve the problem, you may need to remove everything from your plug-ins folder, reinstall Pro Tools 7.4.2, and then each leopard compatible optional plug-in separately.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PT 10.1.2 plugins not loading bennym macOS 1 04-30-2012 11:45 AM
UAD-2 Plugins NOT loading PT9.03 inphazeaudio Windows 5 10-14-2011 04:44 AM
Upgrade from Leopard to Snow Leopard... I need some guidance, please Loudyman Pro Tools TDM Systems (Mac) 6 06-21-2011 07:56 AM
pro tools 8.0.3 snow leopard, lag in loading plug ins wwiillddeerrneess 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 07-07-2010 09:11 PM
control the loading / or not of plugins Sdesign Pro Tools TDM Systems (Mac) 4 05-30-2005 03:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 12:09 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com