Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-12-2006, 04:56 AM
quicksandjezus quicksandjezus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Default free signaltools plugin is crashing protools

Hello everybody out there,

I've installed the new free signaltools plugin, but as soon as I insert it on a track, protools is disappearing, and needs a restart.

I use a Intel Macbook pro; 1 gig of memory; Mbox 1 PT Le 7.

Does anybody recognize this problem ?

Reply With Quote
  #2  
Old 09-12-2006, 05:38 AM
req06 req06 is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: United Kingdom
Posts: 412
Default Re: free signaltools plugin is crashing protools

delete prefs maybe? I use it on every project and sometimes it causes crashes when inserted but its not the only plug to do this, all of them seem to. I've found it to be very stable and useful on my powerbook and g5....could be an intel thing, though i'd have thought digi had checked it before release
__________________
G5 dp 2.0Ghz, 2.5 gb RAM/ G4 Powerbook 15" 1.33mhz, 2gb RAM/ 002r/Lacie D2 FW800/PTLE 7.4
Reply With Quote
  #3  
Old 09-13-2006, 04:26 PM
New Hope Media New Hope Media is offline
Member
 
Join Date: May 2005
Location: NSW, Australia
Posts: 108
Default Re: free signaltools plugin is crashing protools

I had the same problem having just changed from Windows XP to a Mac Pro then I checked out the download page for Signal Tools on the Digidesign website.
It clearly states that at the moment Signal Tools is NOT compatible with Intel Macs.
OK under OSX on a PPC Mac and Windows XP on a PC.

Guess we wait for a patch as I love having this plugin.

Stephen Hope
New Hope Media
Reply With Quote
  #4  
Old 09-13-2006, 04:33 PM
Bassturbator Bassturbator is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Location: Belgium
Posts: 227
Default Re: free signaltools plugin is crashing protools

Nice plug-in.

I hope/guess the patch will become available with the 7.1.1cs2 release this friday (release of the Mbox 2 Pro).
Reply With Quote
  #5  
Old 09-15-2006, 07:47 AM
quicksandjezus quicksandjezus is offline
Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12
Default Re: free signaltools plugin is crashing protools

Woops , totally missed out on that one, what a shame, I never checked again on the compitability.

I'll wait for the update then.

Thanks guys.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Structure free crashing protools 8 b/w session Virtual Instruments 1 02-22-2010 03:27 PM
ARC Plugin crashing in Pro Tools mahag 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 09-03-2008 02:41 PM
Melodyne plugin crashing in 7.4 crizdee Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 11-23-2007 02:05 PM
free digidesign III EQ plugin = protools not start Paul Cooke 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-06-2005 07:43 PM
PT Free Crashing on record elixir Digidesign Hardware & Software 4 12-12-2000 05:58 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:33 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com