Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > General Discussion & Off Topic > General Discussion

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-15-1999, 11:55 AM
Ah D O Ah D O is offline
Member
 
Join Date: Apr 1999
Location: NA
Posts: 2
Default What are Digidesigns plans for Surround Plug-Ins?

What are Digidesigns plans for Surround Plug-Ins?
Reply With Quote
  #2  
Old 04-15-1999, 01:39 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,510
Default Re: What are Digidesigns plans for Surround Plug-Ins?

Nothing that I've heard about. in any case it is not our policy to discuss products that may or may not be in development by either Digi or our Development Partners. Obviously an area of interest for both users and Digi, though, and one that I think will attract a lot of players.

In fact one already exists. At the NAB show in Las Vegas next week we will be showing the SmartPan Pro surround panner for TDM made by Kind Of Loud Technologies. They're listed under Plug-Ins in our Partners section- http://www.digidesign.com/part

Bruce Paine
eMarketing
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
digidesigns AS plugins joeydego Pro Tools M-Powered (Mac) 4 11-11-2008 11:32 PM
digidesigns hardware is in use problem! jakeelee 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 11 11-26-2004 12:01 AM
Digidesigns support for Windows Holadrio 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 05-17-2004 12:15 AM
Anyone using Waves 360 Surround and/or Dolby Surround plug? Wheelieboy426 Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 12-10-2002 02:13 PM
My IRQ says I have 2 Digidesigns in 10 and 11. TriAxis 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 05-09-2001 11:19 AM


All times are GMT -7. The time now is 03:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com