Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-15-2018, 07:03 AM
s9dd s9dd is offline
Member
 
Join Date: Nov 2008
Location: UK
Posts: 27
Default Firmware Win7/10 PT10.3.10 HD2 PCI-E TDM D96IO

Just built a second Win10 PT HD2 10.3.10 TDM system, and plugged in a pair of 96I/O's to test it.

When the PC is powered off, the two 96I/O's do different things. One gives me an orange LED around the power button, but nothing else; the other seems to reflect its powered up state, with LEDs all over the place lit.

Digitest shows that the firmware on both is v4.9, yet offers me the intriguing opportunity to update it to v3.0 on one of them... Odd!

The HD2 system is based on PCI-E version Accel Core and one Accel card, so I wondered if it may be linked to the revisions of these cards, much less Digitest itself (I used the version packaged with HD v10.3.10).

I am keen to understand firmware and upgrades from Digitest little better, if anyone can shed some light?
Reply With Quote
  #2  
Old 06-29-2018, 02:33 PM
albee1952 albee1952 is online now
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 33,886
Default Re: Firmware Win7/10 PT10.3.10 HD2 PCI-E TDM D96IO

Not sure but I would redo testing with only 1 96 IO connected until they both work, but one at a time. Once both of them work by themselves, then try connecting both together. If one needs to update, having both connected together might be an issue
__________________
Asus x99, Intel i7 6800K, 32 gig DDR4, GeForce 750 Ti, HD/Native, HD IOx2, PT11HD, UAD Quad, preamps from Vintech, Five Fish Audio, Miktek, Focusrite, Chameleon Labs and Midas..............................
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works
www.capricornsoundworks.com

The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cannot get Mbox 2 Pro to work on Win7/PT10 albee1952 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 08-14-2017 08:48 AM
best version of PT10 on Win7 bcwiz Pro Tools Software (Win) 11 06-09-2016 05:53 PM
Win7 64 PT10.3.10 won't launch s9dd Pro Tools Software (Win) 1 03-23-2015 03:26 PM
11R expansion pack firmware not updating Win7 64 marcusfdh Eleven Rack 7 08-23-2012 12:50 PM
PT9 to PT10 with 003 under Win7 marc.seguin@cftpa.ca Pro Tools Software (Win) 6 01-23-2012 02:58 PM


All times are GMT -7. The time now is 10:13 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com