Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-20-2004, 01:45 AM
hanz marathon hanz marathon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Hannover/Germany
Posts: 200
Default Midi Export bug in OSX

Hi Digi,

exporting midi under 6.4 OSX creates a file that has no extension to (.mid). Workaround is to put this in manually, but would be
much nicer just to have the '.mid'.
If you try to import these midifiles (without workaround) ProTools don't want to import them.....
__________________
www.marathon-music.com
Reply With Quote
  #2  
Old 06-21-2004, 01:06 PM
DigiTechSupt's Avatar
DigiTechSupt DigiTechSupt is offline
Avid
 
Join Date: Jan 2000
Location: Worldwide
Posts: 33,792
Default Re: Midi Export bug in OSX

Hi,

Exporting MIDI files does not append the .mid extension if Mac/PC compatibility is not checked when creating the original session.

There are two ways you can workaround this:

1. When you are trying to import the midi file into a session you can select Show: MIDI and change this to Show: All Documents in the import Midi dialog and then you can choose your Midi file and import it.

2. When you are exporting the Midi file you can type the name and add the .mid extension and save it. This will allow Pro Tools to see the file and import it.

Thanks,
Digidesign Tech Support
__________________
Avid Audio Tech Support
Help us help you - read this before posting
Support FAQ
Reply With Quote
  #3  
Old 06-21-2004, 05:05 PM
hanz marathon hanz marathon is offline
Member
 
Join Date: Aug 2002
Location: Hannover/Germany
Posts: 200
Default Re: Midi Export bug in OSX

thanks,

this way everything works fine.........

best from germany
__________________
www.marathon-music.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Export MIDI Without General MIDI assignments grhufnagl 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 02-24-2009 09:12 AM
Export MIDI produces corrupted data. Unable to export MIDI ! Chris7514 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 05-01-2007 07:18 PM
Midi export Toontrack Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 08-07-2006 10:13 PM
protools midi export to garageband midi? speky 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 02-23-2006 10:39 AM
Export MIDI ?? Virtual 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 08-30-2002 08:03 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:46 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com