Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2004, 07:38 PM
EddieAlexander EddieAlexander is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Miami, FL
Posts: 7
Default Authorization Code ....HELP!.?

I recently upgraded to 6.4 LE by downloading it. I own Pro Tools version 6.1 and the 001 for some reason I was not provided with an authorization code for the new version i downloaded...I cant do anything now...What should i do?
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2004, 07:40 PM
Rail Jon Rogut Rail Jon Rogut is offline
Member
 
Join Date: Dec 1969
Location: Los Angeles, CA, USA
Posts: 14,490
Default Re: Authorization Code ....HELP!.?

'Phone Digidesign customer service. If you post your registered email address here.. you may also get help if the Web Admin sees it.

Rail
__________________
Platinum Samples
www.platinumsamples.com
Engineered Drums for BFD
••••••••••••••••••••••••••••
Reply With Quote
  #3  
Old 07-22-2004, 08:15 PM
bobmiz bobmiz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 47
Default Re: Authorization Code ....HELP!.?

Eddie:
Did you ever get any help with this? I have a similar problem. What did you do ?
__________________
PT 7.0 Digi 002
Gateway w/ P4 2.8 Ghz
XP Home SP1
2.5 Dram -
Glyph Net drive 7200 Rpm
Reply With Quote
  #4  
Old 07-22-2004, 08:16 PM
EddieAlexander EddieAlexander is offline
Member
 
Join Date: Jul 2004
Location: Miami, FL
Posts: 7
Default Re: Authorization Code ....HELP!.?

im workling on it now..but they are closed im going to have to call tomorrow...This is retarded..I have 2 projects that are critical and i cant do anything for now.
Reply With Quote
  #5  
Old 07-22-2004, 09:04 PM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,556
Default Re: Authorization Code ....HELP!.?

You can't download Pro Tools LE 6.4 without your Pro Tools LE 6.x code. The same code you used to download is the one you use to authorize Pro Tools LE 6.4.
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #6  
Old 07-24-2004, 10:28 AM
bobmiz bobmiz is offline
Member
 
Join Date: Jul 2003
Location: USA
Posts: 47
Default Re: Authorization Code ....HELP!.?

I sent an email to DIGI Design, they verified my original registration and gave me my auth code.
That was easy !!
__________________
PT 7.0 Digi 002
Gateway w/ P4 2.8 Ghz
XP Home SP1
2.5 Dram -
Glyph Net drive 7200 Rpm
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need Authorization Code DjCooley Licensing & Accounts 5 09-20-2016 10:49 AM
authorization code ronaldb7 Post - Surround - Video 0 12-02-2008 04:12 AM
i need help with my pro tools 7le authorization code code NDepthProductions Pro Tools M-Powered (Win) 6 03-14-2008 02:30 PM
Where is my Authorization code ? Sidhu Pro Tools M-Powered (Win) 1 11-26-2007 07:49 AM
Where is the authorization code? rgriff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 08-31-2004 07:51 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:59 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com