Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Virtual Instruments

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 05-22-2013, 10:26 AM
steveos69 steveos69 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dublin
Posts: 37
Default Strike 1.5 Licence not detected [solved]

I installed Strike 1.5 successfully.
I am running Pro-Tools 10.3.5 on an iMac OSX 10.8.3
I use an M-Box Pro

I have a Strike 1.5 licence on my iLok
I have the latest iLok drivers.

When I start up Pro-Tools I get the error message:
"Pro-Tools could not load the following plug-ins because no valid authorization could be found"

So Strike will not work. I don't know why...
Reply With Quote
  #2  
Old 05-22-2013, 10:58 AM
jeffro's Avatar
jeffro jeffro is offline
Avid
 
Join Date: Jun 1999
Location: Earth
Posts: 8,526
Default Re: Strike 1.5 Licence not detected

This explains the most likely cause. Let us know if it doesn't help.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 05-23-2013, 02:34 AM
steveos69 steveos69 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2011
Location: Dublin
Posts: 37
Default Re: Strike 1.5 Licence not detected

That works! Thanks a mill :)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
STRIKE content not found [solved] john1192 Virtual Instruments 34 11-04-2015 01:16 AM
Strike Plug-in not reading iLok Licence steveos69 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 12 04-20-2011 03:00 PM
Using my Strike Licence on a Stuidios ProTools setup CJO Virtual Instruments 6 06-09-2009 11:03 AM
Strike problem solved! cold school 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-02-2008 09:02 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com