Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-27-2008, 11:16 PM
Eurydice Eurydice is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default Error -1133

Hi everyone, I'm new here... I tried to search for this error but I got a huge batch of results none of which looked like what I need. I get this error when I try to start up my Pro Tools LE Mbox version 6.4. It says Design Hardware in use by another application. (-1133). Any help? I don't have any other applications running, except Firefox. I do also use Logic Pro 7.2 but if its not up shouldn't it leave the "design hardware" alone?

Thanks!
Reply With Quote
  #2  
Old 04-28-2008, 06:59 AM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,107
Default Re: Error -1133

You may be using a Mac/OS version that's incompatible with that version of Pro Tools. However, more information is needed before meaningful advice can be given. Specifically, a detailed spec for your Mac (model, OS, RAM etc). Check out this thread for guidance,

Help us help you

http://www.myspace.com/philogg
Reply With Quote
  #3  
Old 04-30-2008, 06:45 PM
Eurydice Eurydice is offline
Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 2
Default Re: Error -1133

Thanks for the reply - here's the info. you mentioned - sorry, I should have put that in there...

I have a MacBook Pro, running OS X 10.4.11, 2.16 GHz Intel Core Duo, 1 GB M667 MHz RAM, and trying to run Pro Tools LE 6.4.

Do you see an issue with that combo?? I think the problem is more with another program as I was able to run this pro tools setup on this computer before.

Thanks again for your response, hopefully you have an idea how to help.

- E
Reply With Quote
  #4  
Old 04-30-2008, 07:45 PM
your one guy your one guy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 73
Default Re: Error -1133

you need at least pro tools version 7.0 for intel macs
Reply With Quote
  #5  
Old 05-01-2008, 05:30 AM
Phil Ogden Phil Ogden is offline
Member
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 2,107
Default Re: Error -1133

Quote:
you need at least pro tools version 7.0 for intel macs
PT 7.1.1 to be precise. See the 'red' compatibility link above.

http://www.myspace.com/philogg
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Error -1133 in PT 8.0.3.250 LE Wire57 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 12-04-2017 04:47 AM
Error (-1133) edgar1986 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 12-24-2006 09:47 AM
Help with (-1133) error!! Renouf 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 06-25-2005 10:56 AM
Help!!! Please Error -1133 when trying to use besoyan 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 05-18-2005 11:51 AM
Still getting 1133 error.. drthfdr 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-30-2004 11:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 02:26 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com