Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2018

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 04-12-2019, 03:06 AM
HenrikUdd HenrikUdd is offline
Member
 
Join Date: Jun 2017
Location: Sweden
Posts: 18
Default Re: Plugins changing their settings

Quote:
Originally Posted by BScout View Post
Zero issue here. Nothing gets reset. Auto-enabled stays auto-enabled.

PT 2018.12
Hmm weird! Have had this happen to me every time on 3 different Macs. Maybe it's something that I set up in preferences that does it.

Anyway, Im pretty happy with the solution of clicking enable all in the plugin with the ctrl+alt+cmd

Thanks for trying it out!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IO Settings keep changing LCM Technician macOS 1 02-06-2013 09:01 AM
I/O settings changing on its own will. MacGreginator Pro Tools 10 0 09-14-2012 06:46 AM
Settings Changing on Their Own NJSoundguy VENUE Live Sound Systems 5 11-14-2011 09:47 AM
Changing I/O Settings in PT8 fooloof 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 12 09-17-2009 06:24 PM
changing IRQ settings mfym 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-20-2000 04:24 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:52 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com