Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Avid Forums - Other Languages > Foro en Español

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 01-19-2019, 10:49 AM
Mariano Mangas Mariano Mangas is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Spain
Posts: 3
Default Problems with Pro Tools First and Audient Id4

Hi.

I have an id4 audient and when I installed Pro Tools First, the interface stopped working. As soon as I connect the interface to the computer, a constant noise sounds.

I have Windows 10.

Can anybody help me?

Thanks a lot.
Reply With Quote
  #2  
Old 01-20-2019, 03:03 PM
jeam25's Avatar
jeam25 jeam25 is offline
Moderator
 
Join Date: Apr 2002
Location: Puerto Rico
Posts: 2,585
Default Re: Problems with Pro Tools First and Audient Id4

Hi friend this is the spanish forum . BUT have you reinstalled the drivers ?

Also keep in mind also that PT doesnt share the Audio card on the windows side unless the driver let you do so . So dont forget to check what Audio IO os using windows on the default playback device .
__________________
- Jesus Alvarado -

Keep the volume UP !
Reply With Quote
  #3  
Old 01-21-2019, 09:33 AM
feliponk's Avatar
feliponk feliponk is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2002
Location: Miami, FL, USA
Posts: 1,201
Default Re: Problems with Pro Tools First and Audient Id4

Hola Mariano: qué tipo de ruido escuchas, no será que el sampling rate está equivocado?


Saludos!
__________________
Felipe Gonzalez A.
Avid ACSR Elite
Dante Certified
http://felipousismix.wix.com/felipousismix

Custom Mac Pro OSX Sierra | Windows 10 Pro 64 | ProTools HD 2019 | Pyramix XI | Merging HAPI ADA8 | MBox 3 | UAD Quad PCIe | Avid Artist Mix | Kali LP-6 | Presonus Temblor 10 | Universal Audio, Slate Digital, McDSP, Fabfilter, Plugin Alliance among other plugins
Reply With Quote
  #4  
Old 01-21-2019, 02:02 PM
Mariano Mangas Mariano Mangas is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Spain
Posts: 3
Default Re: Problems with Pro Tools First and Audient Id4

Perdón, no sabía que es un foro español, jeje.
Sí, he instalado de nuevo los drivers. El administrador de dispositivos dice que están ok, pero es conectar la interface y empieza a sonar el ruido. Incluso sin programa alguno cargado. Todo desde que he instalado Pro Tools Firsts. Es un ruido lo más parecido a un percutor.
Cómo y dónde puedo cambiar el samplin rate?
Me apetece usar Pro Tools First ya que en el pc de sobremesa tengo Pro Tools 6.4 con la Digi001 y estoy bastante acostumbrado.
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2019, 02:20 PM
Mariano Mangas Mariano Mangas is offline
Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Spain
Posts: 3
Default Re: Problems with Pro Tools First and Audient Id4

En windows, en sonido, con el interface conectado, aparece Audient id4 como dispositivo de sonido por defecto.
En administrador de dispositivos, dice que funciona perfectamente.
He probado a cambiar el sample rate del interface, pero el ruido sigue sonando.
El caso es que la rueda de volumen que también puede usarse para modificar parámetros, funciona. No lo entiendo.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audient id14 Shatzer Buy & Sell 2 04-11-2017 01:15 PM
Need help - Audient iD14 interface JamesDublin FireWire and USB Audio Interfaces (Mac) 9 02-15-2017 09:34 PM
Audient iD22 persuader Third Party Interfaces 8 11-14-2015 02:07 PM
cant pan my tracks using Audient id22 Andydavid10 Third Party Interfaces 2 12-10-2014 10:17 PM
pro control vs audient speedyk5 Pro Tools TDM Systems (Mac) 0 01-23-2002 04:21 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:37 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com