Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 11

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-08-2015, 06:50 AM
dj_tms dj_tms is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Budapest, Hungary
Posts: 25
Default AAF import error in PT 11.3.1

Hi!

I would like to report a possible bug in PT 11.

I get the following error message when I try to open an AAF in PT 11.3.1

"Could not complete your request because an unexpected error happened while trying to find a media file's location."

I've tried on different computers, have asked for another export. So now I've got 3 AAFs from different versions of AVID (7-8.4) non of them are working. Neither "copy all media" nor "embedded".

PT 10.3.9 and PT 11.3.0 are opening the AAF perfectly. So it seems that it only affects the latest version of 11. Did anybody else encounter this problem?
__________________
Tamás Székely
Budapest, Hungary

IMDB Profile
Reply With Quote
  #2  
Old 07-09-2015, 06:18 PM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Question Re: AAF import error in PT 11.3.1

Quote:
Originally Posted by dj_tms View Post
PT 10.3.9 and PT 11.3.0 are opening the AAF perfectly.
Have you tried PT 10.3.10?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #3  
Old 07-10-2015, 04:57 AM
Serikiito Serikiito is offline
Member
 
Join Date: Jan 2014
Location: UK
Posts: 16
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

I also have encountered this bug. I'm currently using Pro Tools 11.3.1 and receiving a AAF file from Premiere Pro CC 2015
Reply With Quote
  #4  
Old 07-10-2015, 05:18 AM
digartisan digartisan is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Adelaide, SA
Posts: 66
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

I get the same error....
__________________
Mike Darren
Reply With Quote
  #5  
Old 07-11-2015, 10:16 AM
Chief Technician's Avatar
Chief Technician Chief Technician is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2001
Location: NYC
Posts: 6,981
Question Re: AAF import error in PT 11.3.1

How large is this problematic AAF and can you post it to Dropbox (or similar)?
__________________
Jonathan S. Abrams, CEA, CEV, CBNT
Apple Certified - Technical Coordinator (v10.5), Support Professional (v10.6 through v10.10)
Reply With Quote
  #6  
Old 07-13-2015, 02:08 AM
dj_tms dj_tms is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Budapest, Hungary
Posts: 25
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

Hi!

I didn't try in 10.3.10 but I will. I will also post the problematic AAF to Dropbox.
__________________
Tamás Székely
Budapest, Hungary

IMDB Profile
Reply With Quote
  #7  
Old 07-13-2015, 06:52 AM
dj_tms dj_tms is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Budapest, Hungary
Posts: 25
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

Here's the link to the AAF:

https://www.dropbox.com/s/mqlzfo8jws..._0707.aaf?dl=0

PT 10.3.10 opens it.
__________________
Tamás Székely
Budapest, Hungary

IMDB Profile
Reply With Quote
  #8  
Old 07-13-2015, 11:16 AM
Kirby B. Kirby B. is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Geneva, Switzerland
Posts: 520
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

does not open here 11.3.0 MBP
Reply With Quote
  #9  
Old 07-13-2015, 11:45 AM
joachim's Avatar
joachim joachim is offline
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: Germany, München
Posts: 1,663
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

Quote:
Originally Posted by dj_tms View Post
"Could not complete your request because an unexpected error happened while trying to find a media file's location."
+1 , Win7 , PT 11.3.1
__________________
PT 11.3.2 HD , RME Fireface 800 , Genelec 5.1 ,
Win7 64bit Professional , i7 3930 Hexcore , 48GB Ram , SSD System + SSD PT Session/Audio + SSD Video (all Samsung 840 Evo) + Spinner 1TB Data , 2x Radeon HD 5450 \\ SD 633 Femto MKH8060 MKH8070 MKH30/MKH40 DPA4060
Reply With Quote
  #10  
Old 07-16-2015, 08:27 AM
dj_tms dj_tms is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Budapest, Hungary
Posts: 25
Default Re: AAF import error in PT 11.3.1

Quote:
Originally Posted by Chief Technician View Post
How large is this problematic AAF and can you post it to Dropbox (or similar)?
I'm just wondering if you guys at AVID have downloaded the AAF and manage to find out anything about the problem. Thanks
__________________
Tamás Székely
Budapest, Hungary

IMDB Profile
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
OMF Import Error.. Need help! Kaotic macOS 2 08-13-2013 07:49 PM
AAF Import Error bradperry macOS 0 04-15-2011 06:10 AM
AAF Import Error on PT LE 7.4.2 kentgibson 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 8 03-02-2010 05:34 PM
OMF Import error Assertion Error 4044 DUCHUNTER 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 5 12-08-2005 12:45 AM
OMF Import Error ksrmedia Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 12-02-2004 02:38 PM


All times are GMT -7. The time now is 11:30 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com