Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > macOS

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-12-2012, 05:00 PM
ripekeai ripekeai is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Los Angeles
Posts: 147
Default Problem opening session, 10.1.2

I can open other sessions but my most recent session created in 10.0.1 gets this error...

"could not complete your request because assertion in "/volumes/development/ws.protools_10.1.2/alturaports/pt4_app/macbuild/../misc/utimescroller.cpp", line 418."

Thanks
Reply With Quote
  #2  
Old 04-12-2012, 05:15 PM
Craig F Craig F is offline
Member
 
Join Date: Aug 2000
Location: Portland, OR
Posts: 12,591
Default Re: Problem opening session, 10.1.2

try this app
http://duc.avid.com/showthread.php?t=190122
__________________
...

"Fly High Freeee click psst tic tic tic click Bird Yeah!" - dave911

PT11 System Requirements link http://avid.force.com/pkb/articles/C...m-Requirements


Thank you,

Craig
Reply With Quote
  #3  
Old 04-12-2012, 05:21 PM
ripekeai ripekeai is offline
Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Los Angeles
Posts: 147
Default Re: Problem opening session, 10.1.2

Don't know why but it's working now. I did repair my disk permissions but I'm not sure if that's related.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Opening A Session! HELP!! sant 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 05-11-2011 11:24 PM
7.4 Opening New Session Problem RichrdC Pro Tools M-Powered (Win) 7 04-04-2009 04:09 PM
opening session problem -wem- 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 10-28-2008 03:53 AM
Problem Opening PT Session ardy Tips & Tricks 9 10-17-2006 10:31 AM
problem with opening session please help!! mikefradis Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 10-14-2002 09:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 09:57 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com