Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 12-01-2001, 11:01 AM
fsilano fsilano is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Tampa Bay, FL
Posts: 226
Default No SPDIF output

Is this normal? I thought I would have SPDIF inputs AND outputs for going back and forth to my 01v but I only have inputs. Anybody know what's up? TIA.
__________________
Frank Silano
FrankenCat Productions
Landmine Recording
Tampa Bay, Florida
http://www.frankencat.com
<><

PT 2018.12 (Win)
PT 10.3.10 (Win)
Mbox Pro Gen 3 Firmware 1.0.4
Focusrite 18i8 Gen 2 (mobile rig)
Windows 10 Enterprise (main PT OS)
Mac Mojave 10.14.4 (no PT at the moment)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
002, no SPDIF Output?! gregsmith 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 01-06-2008 03:31 PM
output to spdif and 1,2? celdry 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 06-29-2003 08:37 PM
5.1 Output via 888 SPDIF out? Samhein Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 07-24-2001 11:41 PM
spdif output thenegativedivine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-03-2000 06:47 PM
spdif output thenegativedivine 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 11-03-2000 06:29 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:19 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com