Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 07-22-2005, 07:37 PM
Khatru Khatru is offline
Member
 
Join Date: Jan 2005
Location: Saratoga Springs, NY
Posts: 310
Default why won\'t my edit window scroll during playback?

Ever since I reloaded PT 6.4 due to other as of yet unresolved problems, I have to manualy scroll through my edit window during playback -- more than mildly annoying. I went into preferences- display and the appropriate box was checked. Any thoughts?

Also I don't know if anyone can help with this, but here goes. My system in an A-Open AX4G-N, Intel P4 1.7GHz, 512 ram, Intel 845G chipset and an additional 120G harddrive. I'm looking to speed things up due to CPU issues so, I went into my A-Open literature and it said that the 478 pin socket supports Intel Pentium 4 1.4~2.4GHz + cpu. Does anyone have any idea what "+" means? I have the vauge idea that it may mean that at the time that the thing was printed that that was what they supported. In my PC Wizard it also said under upgrade status: "2.4GHz(at least)". If 2.4 is the max for my system, is it worth it to upgrade? Will it make much difference? Is there anything else I might think about? I went to the AOpen site which was as useless as they get and spent way too much time searching boards. Please Help. I just want to record.

Dave
__________________
Intel Core 2 Duo E6600/Asus P5W DH Deluxe/Nexus NX-5000/2 X 1GB CORSAIR PC2 6400/WD 80 & 250 GB Hard Drives/GeForce 7600GT/Lite-On CDRW/AcoustiCase 360/2-120mm AcoustiFans/XP Pro SP2/Mbox LE 7.3.1
Reply With Quote
  #2  
Old 07-22-2005, 07:55 PM
zombie69 zombie69 is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Pioneer, CA
Posts: 407
Default Re: why won\'t my edit window scroll during playback?

go to operations menu/scroll options. I believe it gives you 3 to choose from.
Steve
__________________
I wear the pants. (My wife picks them out)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools 7.3 Edit Window Won't Scroll... Metanaut Pro Tools TDM Systems (Mac) 2 01-02-2007 05:29 PM
How to get the edit window to scroll? Jburn34 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 14 06-15-2003 01:54 AM
getting edit window to horizontally scroll??? quartermayne 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 2 04-23-2002 01:47 AM
How do you scroll the window with the audio on edit window? fsilano 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-01-2001 10:53 AM
Edit Window Auto Scroll??? EricLiebman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 06-17-2000 10:22 PM


All times are GMT -7. The time now is 04:31 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com