Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Additional Resources


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-23-2010, 06:03 PM
MrSoliman MrSoliman is offline
Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 1
Default Slow startup / Slow opening sessions

Month old Mac Pro 2.66 Quad-core, 6gb ram, OSX. 10.6.2. PT 8.0.3 cs2.

Was working fine for about a month then the problem began today.
Basically, it slows down to a crawl at "Building Edit Window" and the stages thereafter taking about 10-12 min to load/create a session.

I've tried the suggestions in these other threads.
http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=238950
http://duc.digidesign.com/showthread.php?t=266695

(disabling spotlight, removing plug-ins, reinstalling my OS, reinstalling PT etc.) and the problem persists.

Any info to correct this issue would be great.

Thanks.

Last edited by MrSoliman; 04-23-2010 at 06:53 PM. Reason: Clarity
Reply With Quote
  #2  
Old 02-21-2018, 01:45 AM
theecholandstudio theecholandstudio is offline
Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: valley village, ca
Posts: 3
Default Re: Slow startup / Slow opening sessions

this is happening to me too. just started doing it out of nowhere. i wish someone would give an answer
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Slow opening sessions "Reading Track Overviews" russ russell 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 0 02-03-2011 08:08 PM
PT 9 slow startup!! SkyBarstow Pro Tools 9 6 11-26-2010 01:28 PM
8.0.3 Slow Startup brandonertman 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 2 03-15-2010 11:40 PM
VERY SLOW opening sessions in the new HD8.0.1 Shefi Yishai Pro Tools TDM Systems (Mac) 13 09-23-2009 02:22 PM
Slow Opening Sessions gg 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 4 09-22-2003 10:31 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:44 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com