Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Getting Started

 
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 06-24-2013, 12:29 PM
Michael North's Avatar
Michael North Michael North is offline
Member
 
Join Date: May 2013
Location: Emerald Hills Montana
Posts: 12
Default "IO channel count for current playback"

Hi
I'm trying to get the demo of PT11
to run natively on a Mac Pro.

But ... On boot up the program gives me the following message:

"IO channel count for current playback device has changed.
Please restart Pro Tools."

So, I'm stuck and not sure what to do about it ...

Thanks
Reply With Quote
 

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"The current playback engine does not support a sample rate of 48 KHz" error when tr eyeshow Pro Tools M-Powered (Win) 19 09-09-2015 10:10 AM
Fix #1 for "Protools could not initialize the current playback device" jamesb1t macOS 1 06-13-2012 10:21 AM
"Protools could not initialize the current playback device" textiles Pro Tools 9 8 05-08-2012 09:33 AM
"The current playback engine does not support a sample rate of 48 KHz" E-Lister Windows 3 02-25-2012 11:54 AM
"The current playback engine does not support a bit rate of 48kHZ" M-powered 8 beasleymusic Pro Tools M-Powered (Win) 1 04-02-2011 03:17 PM


All times are GMT -7. The time now is 05:49 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com