Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 11-10-2005, 06:10 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,767
Default PCI to PCIe card swap HD process???

are we that still own the HD process cards going to be left in the dust when the new PCIe pro tools cards are available for cross grading ...

in other words, DIGI, are you going to make HD process cards for PCIe, Yes or No .......

this will be a huge part of some peoples upgrade, as they will not only be going from PCI to PCIe, but they will also be going from HD process cards to ACCEL cards ...

can you shed some light on this ... i would like to know if i should plan my next vacation for either next year or 2010 ...

thank you

john
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #2  
Old 11-10-2005, 07:30 PM
Dutchmuzik Dutchmuzik is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Orlando, FL
Posts: 2,025
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

Quote:
in other words, DIGI, are you going to make HD process cards for PCIe, Yes or No .......

I would say no of course not, only HD Core and Accel Cards
Reply With Quote
  #3  
Old 11-10-2005, 08:05 PM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,767
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

stupid 8 ball ...
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #4  
Old 11-11-2005, 10:22 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,767
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

DIGI .... any offical word yet ???

thank you

john
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #5  
Old 11-14-2005, 09:14 AM
john1192 john1192 is offline
Member
 
Join Date: Nov 2001
Location: Woodland Hills
Posts: 5,767
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

bump up .....
__________________
Mac Pro 6-core 3.33ghz (2012) 24gb ram 256gb SSD -OS 10.12.6 for PT 11.3.2 & 2019.6 last version
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro

Macbook Pro july 2014 2.5ghz 16gb ram 512gb SSD - OS10.14.6 - PT 2019.6 Ended here ..
Logic Pro X latest version
RME BabyFace Pro
Reply With Quote
  #6  
Old 11-14-2005, 10:10 PM
GeneOuse GeneOuse is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: Seattle, WA
Posts: 615
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

In my opinion it'll be Accel Core (core with accel chips) and Accel only. If their latest plugs are for Accel cards only then we wont be seeing any new Process cards. But thats just my opinion.
Reply With Quote
  #7  
Old 11-14-2005, 10:23 PM
tha k man tha k man is offline
Member
 
Join Date: Jan 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,024
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

My Nubus to PCI upgrade was about 6K AUD from memory. Perhaps there will be a simliar exchange program for PCI - PCIe.
__________________

G5 Dual 1.8 /1.5 Gb Ram
OSX 10.4.7
PT LE 7.3 cs1
DIGI 002
Waves Ren
Sony Bundle
Soundtoys-arama
NI Komplete 3
Reply With Quote
  #8  
Old 11-15-2005, 09:46 AM
Dutchmuzik Dutchmuzik is offline
Member
 
Join Date: Jan 1999
Location: Orlando, FL
Posts: 2,025
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

Quote:
In my opinion it'll be Accel Core (core with accel chips) and Accel only. If their latest plugs are for Accel cards only then we wont be seeing any new Process cards. But thats just my opinion.
No, Digi has already confirmed, will be a straight port to PCIe from the excisting Core and Accel Cards. Also the HD Process card was discontinued 2 years ago, why would they bring it back ?
Reply With Quote
  #9  
Old 11-16-2005, 03:56 PM
tech_head tech_head is offline
Member
 
Join Date: Sep 2000
Location: Hayward, Ca.
Posts: 274
Default Re: PCI to PCIe card swap HD process???

The HD process never really left.
Digi just doesn't sell them as anything but a core.
HD Process = HD Core with different ROM.
Mix Farm = Mix Core with different ROM.

Has anyone besides me took a good look at these cards?

tech
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Accel pcie process card FS/T mwtoole Buy & Sell 0 04-22-2013 11:32 AM
192 I/O AD card swap deedpartle Pro Tools TDM Systems (Mac) 1 06-07-2011 10:05 AM
Difference between accel card and process card? MX582 Pro Tools TDM Systems (Mac) 10 08-11-2010 08:29 AM
What are the differences between a process card and an accel card? mboxpro Pro Tools TDM Systems (Mac) 7 10-15-2008 05:44 AM
After PCI > PCIe & G5 > Mac Pro swap Got 2 iLoks.Confused Chris Pro Tools TDM Systems (Mac) 5 09-23-2007 07:59 AM


All times are GMT -7. The time now is 12:01 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com