Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools TDM Systems (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 04-17-2008, 01:52 AM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Hi -

I am truly sorry for asking about this again:

8 Core Harpertown - opening XPand gives me a cheese screen - all yellow - unfortunately the cheese aint swiss so I cant see a thang. I already have the latest updates. Any solutions?

I know that I have read about this topic about 1 month ago or two which leads me to my next Q:

I was searching for AM thread about yellow screen and Xpand:

I thought I was just being dumb and said to myself : "Now, you're gonna REALLY search the DUC"

I enter following search strings separately:

xpand Yellow Screen
"xpand Yellow Screen"
xpand
"xpand"
yellow
"yellow"

etc etc etc.... I obviously did not find what I was looking for.


The DUC is not the only forum where I am present. But on other forums mostly I am pretty much able to find what I am looking for. On the DUC I have not once been able to get a narrow result for what I search...

I hope I am being dumb about it... If I am - then please hand me a few tips on how to search - so I dont have to bother you with questions already asked or answered.

Thanks
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #2  
Old 04-17-2008, 02:11 AM
BW DoggyDawg BW DoggyDawg is offline
Member
 
Join Date: Jan 2004
Location: Germany / Frankfurt area
Posts: 102
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

...always a pleasure...

are you already on 1.02.6063?

BW
Reply With Quote
  #3  
Old 04-17-2008, 03:07 AM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Damn, I must have missed this one... Thought I had the latest installer sitting on my HD... Well - I did not...

I have just installed it and it works...

Much Appreciated.

Thanks
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #4  
Old 04-18-2008, 05:28 PM
blackmacdaddy blackmacdaddy is offline
Member
 
Join Date: Sep 2002
Location: NW Ohio
Posts: 419
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Quote:
Hi -

I enter following search strings separately:

xpand Yellow Screen
"xpand Yellow Screen"
xpand
"xpand"
yellow
"yellow"

etc etc etc.... I obviously did not find what I was looking for.


Thanks
25Ghosts!

Glad you got the fix on Xpand.

But I can't believe it on the search! You're a prolific DUC'er, but the best tip to find stuff is right there in "advanced search tips"

To find things on the DUC you use a plus + before any term you want to find. The normal boolean quotes search seems to be much less effective for me, YMMV.

Thus, +Xpand +yellow with a year range "in subject & body" would have found the culprits/posts you were seeking.

Had to chime in since you're normally "razzing" folks for not reading the fine manual etc

Best! Walt
__________________
It's only R'n'R but I like it.
Reply With Quote
  #5  
Old 04-19-2008, 12:13 AM
25ghosts 25ghosts is offline
Member
 
Join Date: Jan 2006
Location: Hamburg, Germany
Posts: 3,333
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Hey Walt,

thanks for that. I really appreciate it.


Quote:
Had to chime in since you're normally "razzing" folks for not reading the fine manual etc
Hehe - that's where the term Nemesis would come in handy on my account
__________________
2016 MacBook Pro Retina | 16GB RAM | 1TB SSD | OS X Latest - PTHD 12 Latest | 4K LG Thunderbolt Display | Logic Pro 10
Reply With Quote
  #6  
Old 06-16-2008, 08:47 PM
KAbradG KAbradG is offline
Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

I am having the same problem with Xpand. I can't find the documentation on how to fix it.
Reply With Quote
  #7  
Old 06-17-2008, 12:03 AM
crizdee's Avatar
crizdee crizdee is offline
Moderator
 
Join Date: Dec 2004
Location: Brighton, UK
Posts: 10,585
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Quote:
I am having the same problem with Xpand. I can't find the documentation on how to fix it.
Hi,

Go here for the latest update...

http://www.digidesign.com/index.cfm?...51&itemid=4784

For leopard It is...

Xpand! 1.0.2 (Mac OS X - Leopard Update) Supports Pro Tools 7.4.1

for tiger it is...

Xpand! 1.0.1.989UB Updater for Mac OS X (Universal Binary


Chris
__________________
PT MAC Troubleshooting... http://duc.avid.com/showthread.php?t=54888

Producer, Engineer,
UKmastering Mixing & Mastering
Blinders_Columbia top 40 UK album charts
Slow Readers Club Joy Of The Return #9 UK album charts

www.ukmastering.com


PT10.3.10 Mountain Lion HD6 accel Magma PE6R4 D Command 32 MacPro 12 Core 3.46ghz UAD-2 Octo x2. Manley Vari-Mu, Manley Massive Passive, SSL VHD, ADL600, Grove Tubes ViPre, Tube-Tech CL-1B. Hafler TRM active monitoring.
Reply With Quote
  #8  
Old 04-11-2009, 11:19 AM
Delso Delso is offline
Member
 
Join Date: Apr 2007
Location: Dorset, England
Posts: 89
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

I just installed the latest update off a Music Tech Forum coverdisk and my Xpand! is still yellow and illegible. (Sounds great!)

Just noticed this is the TDM section. Sorry.
__________________
PTLE 7.4, Mbox 2 Factory
iMac G5 iSight,OS X 5.6
WD My Book 250Gb Firewire drive
Roland RD300s electric piano
Toontracks dfh EZ drummer
Reply With Quote
  #9  
Old 04-12-2009, 01:33 AM
Avid's Avatar
Avid Avid is offline
Administrator
 
Join Date: Apr 1998
Location: Worldwide
Posts: 9,544
Default Re: 2 Q\'s | Xpand Yellow Screen | DUC Search

download the latest update for your system:
www.digidesign.com/air/xpand

If you are on Pro Tools 7 and Leopard, that would be v1.0.3
__________________
Administrator
Avid Pro Audio Community
Reply With Quote
  #10  
Old 07-29-2010, 11:28 AM
Conrado Kempers Conrado Kempers is offline
Member
 
Join Date: Jul 2010
Location: Rio de Janeiro, Brasil
Posts: 1
Default Re: 2 Q's | Xpand Yellow Screen | DUC Search

Hey!
unfortunately I'm having the same problem with Xpand (yellow screen etc), but i don't know how fix it. I've heard that i have to upgrade to a new version of pro tools but i guess i have the latest one. By the way, I'm using an Imac intel core 2 Duo 3,06 GHz; mac OS X version 10.6.2 Snow Leopard; Pro Tools LE 8.0.3; MBox 2 pro

Thanks
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Xpand Yellow Screen A-RON Virtual Instruments 5 10-29-2011 07:24 PM
Xpand is all yellow??? and i had to take some plug ins out. Why??? TheArch 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 08-06-2009 03:01 AM
Xpand! Loading up Yellow!! evolmonster 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 1 09-17-2008 03:03 PM
Xpand! is all yellow Delso Virtual Instruments 2 05-06-2008 05:13 AM
xpand is yellow and crashing PT 7.4 K2warcrew 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 12-30-2007 08:36 AM


All times are GMT -7. The time now is 10:55 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com