Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > Pro Tools 9

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 03-02-2012, 08:14 AM
mdeltat mdeltat is offline
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: New York, USA
Posts: 1
Default RealGuitar 2L Plug-In Not Saving Settings

I have installed the latest version of RealGuitar 2 v.2.3.10 onto my Macbook. I then used Fxpansion VST to RTAS software to wrap it. When I open Pro Tools 9 and insert RG2 into a track everything seems to work fine. However, if I close the session and re-open, the RG2 plugin has reverted to factory settings. I do not have this issue with any other plugins. Any help would be appreciated.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Saving Plug In Settings and Automation snark macOS 3 08-10-2011 11:14 PM
Saving plug-in settings Mark Seyler 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 6 02-24-2006 04:22 PM
Plug-in not saving settings mwb 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 7 11-19-2004 01:19 PM
Amplitube not saving plug in settings? Michael Carpenter 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 3 12-23-2002 10:34 AM
saving plug-in settings PC Lynn Pro Tools TDM Systems (Win) 1 08-20-2000 04:20 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:31 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com