Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #11  
Old 09-22-2019, 10:38 AM
massivekerry massivekerry is offline
Member
 
Join Date: Jul 2005
Location: Portland, OR
Posts: 70
Default Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Quote:
Originally Posted by richists View Post
That's it. Just played around and it works. Finally I'm recording my VI's routed to the master aux and without latency anymore! Thanks a lot, Darryl! :)
What did you change?
Reply With Quote
  #12  
Old 09-22-2019, 11:25 AM
musicman691 musicman691 is offline
Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: The Soprano State (NJ)
Posts: 16,543
Default Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Quote:
Originally Posted by massivekerry View Post
What did you change?
If I had to guess he straightened out his strange routing following Darryl's advice in starting with a simple session.


Or the other possibility is the op is to embarassed to say he found something that was pilot error.
__________________
Jack
See profile for system details
iMac dead & retired as of 11/4/17

QAPLA!
Reply With Quote
  #13  
Old 09-22-2019, 12:11 PM
EGS's Avatar
EGS EGS is offline
Member
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 2,620
Default Re: Huge Latency / Delay in PT 2019.6 with VI's

Quote:
Originally Posted by musicman691 View Post
... something that was pilot error ...
Ha!!! That's usually how I learn stuff !!!
__________________
Desktop: PT 2019.6 / Win 10 / GIGABYTE GA-X58A-UD3R / i7-980X hex @ 3.9GHz / 32GB / Focusrite LS56
Laptop: PT 10 / Win 7 / HP ProBook 4730s / i7-2630 / 8GB / U-PHORIA UMC1820
Info/Services link
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2019.5 Hardware inserts cause huge delays abt Pro Tools 2019 6 05-20-2019 03:43 PM
Pro Tools 12 HDX make tracks with huge delay -Delay Compensaton Failure AMIEL Pro Tools 12 2 10-14-2016 05:16 PM
Reel tape delay - HUGE cpu hog! Stiff 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 05-02-2007 02:45 PM
Mbox-MTC-XP = huge latency? ricren 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Win) 0 04-23-2003 01:23 PM
Huge Delay to 5.0.1 splash screen potatohead Pro Tools TDM Systems (Mac) 3 08-11-2000 12:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 11:23 PM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com