Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Tools Software > Pro Tools 2019

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 06-03-2019, 04:21 PM
Muzoid Muzoid is offline
Member
 
Join Date: May 2001
Location: southeast VT
Posts: 525
Default Elastic Audio is not working!!! 2019.5

This is unbelievable! Things I do everyday no longer work. and I was doing this for a while successfully with this version but now it's gone completely haywire!!!

analysis markers don't all turn into warp markers when quantized!!!

when I finish editing a track and switch from real-time algorithms to x-form before committing, the track shifts. At first I did not notice this because PT keeps crashing when I have it render files, but when I recovered the session, I was able to duplicate this behavior.

I really cannot make much progress. WTF!!!??? This is just the tip of it. PT is really not working well anymore on my system. How to diagnose the problem accurately is a bit of a mystery to me at this point!

any suggestions...???

OS 10.14.4 / PT 2019.5
late 2014 Mac Mini 16GB RAM
Reply With Quote
  #2  
Old 06-04-2019, 01:41 AM
cwsand's Avatar
cwsand cwsand is offline
Moderator
 
Join Date: Feb 2006
Location: Atlanta, Georgia
Posts: 3,222
Default Re: Elastic Audio is not working!!! 2019.5

Have you tried a clean reinstall of Pro Tools? Trashing preferences?

Help Us Help You
__________________
Help Us Help You



Chris
__________________________________________________
Focusrite Liquid Saffire 56
TCE Studio Konnekt 48
PreSonus Digimax LT
Gigabyte GA-Z170-HD3P / i7 6700K 4.1 GHz / 32GB Crucial DDR4
macOS High Sierra Version 10.13.6
Pro Tools HD 2019.10
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why Elastic Audio are not installed in Pro Tools 12? Elastic Audio not working :( ChiLLoUt Pro Tools 12 9 01-20-2018 01:56 PM
No Elastic Audio working Corax Windows 2 05-20-2016 03:08 PM
Elastic Audio not working mbahnmil Pro Tools 10 1 02-01-2013 10:25 PM
Elastic Audio not working Everything 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 3 11-12-2012 05:17 PM
Elastic Audio not working ? CazSoundz Pro Tools 10 1 04-07-2012 08:27 AM


All times are GMT -7. The time now is 05:18 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com