Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Pro Mixing > Artist Series

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 10-16-2012, 02:51 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 269
Question Insert key non existent on EuControl (Win7)

Hi any ideas are greatly appreciated. I am using wavelab and I wish to create new temporary marker. On windows you just hit Insert and it shows up. When programming the key commands there is no insert key.... Any thoughts?? I am trying different combos...ugh pain
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com

Last edited by djmichaelwenz; 10-16-2012 at 02:51 PM. Reason: changes
Reply With Quote
  #2  
Old 10-16-2012, 10:36 PM
djmichaelwenz djmichaelwenz is offline
Member
 
Join Date: Feb 2012
Location: New Berlin
Posts: 269
Default Re: Insert key non existent on EuControl (Win7)

Nothin at all guys??
__________________
System: GIGABYTE GA-X58A-UD3R LGA 1366 FF
CPU: Intel Core i7-950 Bloomfield 3.06GHz LGA 1366 130W Quad-Core Processor BX80601950. Dual Boot SSD Win7 and Yosemite.

Located suburbs Milwaukee, WI USA

Need Analog Mastering? I have 15 years experience. www.WenzMastering.com
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
No Eucon commands visible in Eucontrol software 2.6.2 (Win7 64bit, PT 9.0.5) Elmobe Artist Series 0 11-23-2011 03:35 AM
Memory leak with EuControl on Win7 x64 Sam H Artist Series 32 06-10-2011 08:54 AM
Older session- non-existent VST plug-in- crashing PT stainless 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 6 08-16-2009 09:57 AM
Re-wire is non-existent!! uber noob 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac) 4 07-31-2007 05:01 PM
Low Latency Monitoring non-existent in Mpowered??? earhere Pro Tools M-Powered (Mac) 1 02-09-2006 01:40 PM


All times are GMT -7. The time now is 08:24 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com