Avid Pro Audio Community

Avid Pro Audio Community

How to Join & Post  •  Community Terms of Use  •  Help Us Help You

Knowledge Base Search  •  Community Search  •  Learn & Support


Avid Home Page

Go Back   Avid Pro Audio Community > Legacy Products > 003, Mbox 2, Digi 002, original Mbox, Digi 001 (Mac)

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
  #1  
Old 09-28-2012, 05:27 PM
liamMo liamMo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: new Castle
Posts: 6
Default Cant Install Pro Tools 8LE from software package

I bought a used 800mhz power mac G4 / 1GB sdram/ and Digi 002 also used.also bought used Pro Tools 8 LE software. System worked fine. I uninstalled PT (Clean), (for reasons i'm not sure of. I now cannot install PT from the disc. When I try to copy the installer package I get an error message.

Finder cannot complete the operation because some data in "Install Pro Tools LE. mpkg" could not be read or written. (Error code -36).

I have never transfered registation. How might I do this
Reply With Quote
  #2  
Old 09-28-2012, 10:17 PM
albee1952 albee1952 is offline
Member
 
Join Date: May 2004
Location: nashville
Posts: 34,912
Default Re: Cant Install Pro Tools 8LE from software package

2 possible things come to mind here. 1-there were lots of bad instal CD's with PT8(solution is to download it if you are the registered owner). Or you might be able to copy the installer to the desktop so you don't have to run it from the disk. 2-what OS version do you have. Different OS versions will require different versions of Pro Tools.
Pro Tools Compatibility Grids
follow that link and look for the compatibility grid that lists which version of PT works on each version of OS
__________________
Gigabyte X79/intel i7 3930K, 32GB RAM, DIGI003 Rack
https://www.facebook.com/search/top/...0sound%20works


The better I drink...the more I mix.....

BTW, my name is Dave, but most people call me.........................Dave
Reply With Quote
  #3  
Old 09-29-2012, 07:08 AM
liamMo liamMo is offline
Member
 
Join Date: Sep 2012
Location: new Castle
Posts: 6
Default Re: Cant Install Pro Tools 8LE from software package

I have OSX 10.5.8. I had installed the software back in Feb. and it installed without a problem. I have tried to copy to desktop and and 700mb into copy (Error -36) comes up reading " finder cannot complete operation because some data could not be read or written"
Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Pro Tools Express Software - Does not Install James1234 Pro Tools Express on Windows 1 11-04-2013 04:57 AM
EuControl Software Package Version 2.6.2 for Mac OS X priorytools Artist Series 1 10-17-2012 09:41 PM
What is the best Software mastering package available?? Gene100 General Discussion 11 04-07-2012 05:16 PM
Instrument Exp Package install Guitarman002 Pro Tools 9 1 11-10-2010 11:12 PM
WTD: Drum Machine Software Package jmkelly Digidesign Hardware & Software 0 12-22-2000 08:24 AM


All times are GMT -7. The time now is 07:17 AM.


Powered by: vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Limited. Forum Hosted By: URLJet.com